· · Коментари: 0
ОБРАЗОВАЊЕ

Балкан БРУЈИ о ономе што су су ђаци урадили на часу код Александре: Колеге је ОСУЂУЈУ, а она ПОДРЖАВА ДЕЦУ (ФОТО)

Колеге од петка не престају да негативно коментаришу зашто је професорка енглеског прихватила шалу.

1604164433_Depositphotos_68999907_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Школовање од куће свима пада тешко, па није лоше када се неко нашали на свој рачун. Захваљујући ведром духу деце и професорке енглеског, читаво Скопље прича о јучерашњем часу енглеског.

Прочитајте још: "Ми све радимо УДВОЈЕ, имамо НАШЕ ритуале" и ПРОЂЕ живот са ПОГРЕШНОМ особом!

- Када сам у петак у 18 часова отворила онлајн учионицу на платформи Tems коју користимо мислила сам да ћу одржати редован час граматике - каже Александра Кошчицовска, професорка енглеског у скопској гимназији "Орце Николов".

Сва деца су се обукла као духови!

Деца су исказала креативност Фото: Приватна архива

Међутим, када је отворила учионицу остала је без речи! Сви ученици су се обукли као духови! После првобитног шока, професорка је рекла:

Извините децо, дошла сам неспремна на час.
Креативно! Фото: Пексел

- О, извините децо, нисам дошла спремна на час! Отишла сам до ћеркине собе, узела њен шешир вештице и вратила се код ђака - каже професорка Кошчицовска.

Прочитајте још: Да ли је ВАШЕ ДЕТЕ ИМПУЛСИВНО? Проверите, можда је склоно развоју КОЦКАРСКИХ НАВИКА!

Ђаци су се одушевили реакцијом професорке и са задовољством, тако маскирани прионули на граматику. Наиме, реч је о ђацима француског одељења друге године гимназије "Орце Николов".

Њима је енглески језик други, али су одлучили да прославе Ноћ вештица или Helloween и час ураде маскирани. Изненађење је успело, а и професорка је одлична реаговала.

Колеге су шокирана зашто професорка није викала на децу!

Нажалост, уследиле су критике колега! Остали професори сматрају да је Александра требала да виче на ђаке и тражи од њих да скину костиме духова!

Прочитајте још: Доктор Младеновић УПОЗОРАВА: Родитељи касно доводе ДЕЦУ ЗАВИСНИКЕ од игрица!

- Ја не радим у НАСИ и подржавам креативност, јер деца треба да се опусте пошто месецима седе у кући у тренеркама и доста им је свега - закључује Александра Кошчицовска, сада већ славна професорка енглеског.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.