Oglas
· · Komentari: 0
OBRAZOVANJE

Balkan BRUJI o onome što su su đaci uradili na času kod Aleksandre: Kolege je OSUĐUJU, a ona PODRŽAVA DECU (FOTO)

Kolege od petka ne prestaju da negativno komentarišu zašto je profesorka engleskog prihvatila šalu.

1604164433_Depositphotos_68999907_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Školovanje od kuće svima pada teško, pa nije loše kada se neko našali na svoj račun. Zahvaljujući vedrom duhu dece i profesorke engleskog, čitavo Skoplje priča o jučerašnjem času engleskog.

Pročitajte još: "Mi sve radimo UDVOJE, imamo NAŠE rituale" i PROĐE život sa POGREŠNOM osobom!

- Kada sam u petak u 18 časova otvorila onlajn učionicu na platformi Tems koju koristimo mislila sam da ću održati redovan čas gramatike - kaže Aleksandra Koščicovska, profesorka engleskog u skopskoj gimnaziji "Orce Nikolov".

Sva deca su se obukla kao duhovi!

Deca su iskazala kreativnost Foto: Privatna arhiva

Međutim, kada je otvorila učionicu ostala je bez reči! Svi učenici su se obukli kao duhovi! Posle prvobitnog šoka, profesorka je rekla:

Izvinite deco, došla sam nespremna na čas.
Kreativno! Foto: Peksel

- O, izvinite deco, nisam došla spremna na čas! Otišla sam do ćerkine sobe, uzela njen šešir veštice i vratila se kod đaka - kaže profesorka Koščicovska.

Pročitajte još: Da li je VAŠE DETE IMPULSIVNO? Proverite, možda je sklono razvoju KOCKARSKIH NAVIKA!

Đaci su se oduševili reakcijom profesorke i sa zadovoljstvom, tako maskirani prionuli na gramatiku. Naime, reč je o đacima francuskog odeljenja druge godine gimnazije "Orce Nikolov".

NJima je engleski jezik drugi, ali su odlučili da proslave Noć veštica ili Helloween i čas urade maskirani. Iznenađenje je uspelo, a i profesorka je odlična reagovala.

Kolege su šokirana zašto profesorka nije vikala na decu!

Nažalost, usledile su kritike kolega! Ostali profesori smatraju da je Aleksandra trebala da viče na đake i traži od njih da skinu kostime duhova!

Pročitajte još: Doktor Mladenović UPOZORAVA: Roditelji kasno dovode DECU ZAVISNIKE od igrica!

- Ja ne radim u NASI i podržavam kreativnost, jer deca treba da se opuste pošto mesecima sede u kući u trenerkama i dosta im je svega - zaključuje Aleksandra Koščicovska, sada već slavna profesorka engleskog.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas