Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Често вам у снове долази БИВША ЉУБАВ? Постоји више ствари које подсвест жели да вам поручи

Више тумачења стоји иза снова о бившим љубавима

1661869135_travis-grossen--CaJIE1MiA4-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Снови о бившим партнерима су понекад пријатни, често веома узнемирујући, а када се пробудите мучите се да их протумачите.

Немојте одмах ићи у крајност и помислити да вам бивши дечко или девојка недостају и да можда та прича није заиста завршена.

Као и увек када се ради о тумачењу снова, они могу да имају много значења.

Носите љутњу у себи

Сањати бившег партнера може бити знак да сте још увек љути на ту особу и да нисте решили све своје емоције у вези с прошлом везом. То такође може утицати на ваше тренутне односе, када је веома важно препознати своја осећања и разрешити их.

Суочавате се са старим проблемима у новој вези

Сасвим је уобичајено да људи имају различите обрасце који су такође видљиви у односима. Ако се у новој вези појављују стари обрасци, сасвим је могуће да сањате бившег партнера. На тај начин ваша подсвест жели да вам стави до знања да се вртите укруг.

Бринете се да је ваша тренутна веза угрожена

Ако сте били напуштени у претходној вези, могуће је да одатле потиче страх од краја везе. Када је ваша веза у опасности, почињете да се присећате тешких раскида и усамљених тренутака.

Подсвест вас подсећа на то шта желите

Када се ваш бивши партнер појави у сну, можда вам само жели показати да ваша прошла веза није успела с разлогом и да није била права за вас.

Тражите закључак

Понекад се везе окончавају тако чудно да не можете донети закључак у својој глави. Можда ваша подсвест покушава то да учини уместо вас – барем у сновима и омогући вам да кренете напред са животом.

Желите да побегнете од тренутне ситуације

Сви се налазимо у тешким тренуцима и тада често пожелимо да побегнемо из живота и прибегнемо лепим успоменама. Чак се и подсвесно може догодити да сањате лепе тренутке с бившим партнером и све оно што је било у добрим односима.

Желите више од своје тренутне везе

Без обзира у колико сте веза били, свака је посебна на свој начин и свака има своје предности. Можда је некадашња веза била страственија и узбудљивија, али сада је мирнија и стабилнија. И упркос томе што у мирним везама нема ништа лоше, може се догодити да вам недостаје страст и узбуђење, што се очитава и у сновима.

Усамљени сте

Без обзира јесте ли слободни кратко или дуже време, можда ће вам недостајати додири, разговори и пажња. У таквим ситуацијама у сну се може појавити и бивши партнер и потврдити да вам недостаје нежности и привржености.

Недостаје вам бивши партнер

Да, могуће је чак и да вам бивши партнер недостаје. Иначе, не морате нужно патити за свим сегментима, могу вам недостајати само ситнице, на пример, јутра када је ваш партнер припремио доручак или заједнички излети у непознато.

Спремни сте да му опростите

Ако сте у сновима с партнером пријатељски настројени или чак интимни, могуће је да вам ваша подсвест говори да је дошао тренутак да то искуство заборавите и наставите живот.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas