Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОТИВАЦИЈА

Чувени руски психолог Михаил Литвак: 18 правила која вам могу ОКРЕНУТИ ЖИВОТ за 180 степени

Михаил Литвак је једна од најпознатијих руских психолога данашњице. Светску славу стекао је књигом „Психолошки акидо“. Нјегову мудрост је лако разумети и следити, а резултати су неизбежни.

1643301938________________87878.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

– Да ли желите да промените судбину? Могуће је – каже Михаил Литвак, лекар, члан Руске академије природних наука.

Људи се понекад нађу у вртлогу негативних емоција и из њих им је јако тешко да изађу. Негативно окружење отежава вођење здравог и срећног живота.

Прочитајте још: Ако током дописивања често користите ОВАЈ ЗНАК, ризикујете да вас обележе као "ЛАЖЉИВЦА"

Да би помогао у разбијању ове баријере која стоји на путу срећног живота, познати психијатар Михаил Литвак смислио је приступ који назива "психолошки аикидо". За вас смо издвојили 13 правила до здравог и срећног живота:

1. Планирајте своје акције – ако планирате своје поступке, срећа ће природно доћи.
2. Сви људи имају знања, млади и стари. За оне који су незрели, примена овог знања није лагана, док је зрела особа користи и претвара у акцију.
3. Сазнајте како бити господар своје властите судбине и живите свој живот само за себе.
4. Немојте одбацивати ​​људе, неки се људи брже крећу, док неки други иду спорије. Свако заслужује поштовање.
5. Ако желите бити сањар и маштати о стварима, требали бисте се усредсредити на стварни свет. Учините своје фантазије сновима које можете постићи. То ће вам дати снажан мотив и морални подстицај за борбу.
6. Нећете бити у могућности да увек угодите свима у исто време. Људи праве компромисе, па покушајте то видети на тај начин.
7. Уместо да трошите своје време с плитком особом због дружења, уложите га у књигу. Биће и забавније.
8. Неко ко се не може величати неизбежно ће почети да критикује друге и то онда када нема о чему да разговара.
9. Идеја да постоји разлика између мушке логике и женске логике је сама по себи нелогична. Ви сте или мудри или нисте.
10. Немојте допустити другима да вас претерано оптерећују кривицом, посебно ако инсистирају да је кривица искључиво на вашој страни.
11. Људи који су заиста срећни не брину се о репутацији, воле како се виде у својој кожи.
12. Ваш највећи непријатељ није неко ко вреба из сенке, чекајући да погрешите. Ваш највећи непријатељ сте ви и суочавање с овим непријатељем може бити јако тешко.
13. Требали бисте бити изнад критика и увреда, нарочито од злобних и љубоморних људи.
14. Ако желите нешто, нећете се плашити да тражите или да се борите за то, чак и када вам није дозвољено. 
15. Не можете јурити срећу. Наћи ћете је када најмање очекујете, али треба да постанете најбоља верзија себе како би се то догодило.
16. Разговор са пријатељима је добра ствар без сумње. Али кад разговарате с онима који су твоји непријатељи, научићете много нових ствари. Ваши недостаци су само неке од ствари. Боље је слушати своје непријатеље него пријатеље.
17. Депресија је лоша, застрашујућа и тешка. Али то је и прилика да погледате дубоко у себе. И сазнате које су то ствари које су вас терале напред.
18. Бити у вези значи склопити уговор. Исто важи и за место на којем радите. Будите увек лојални! Дајте све од себе и отворите се према партнеру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas