· · Коментари: 0
СУДБИНА

Да ли имате храбрости да се суочите са БУДУЋНОШЋУ? Одаберите камен и сазнајте шта вам је чинити

Уколико имате неколико минута опробајте се у једноставном одабиру каменчића...

1632078539_Depositphotos_22170991_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Недеља вече је савршен термин да одвојите неколико минута и погледајте слику са каменчићима. Без дугог размишљања, определите се за један камен. Након тога прочитајте шта вам одабир камена говори о следећим корацима у будућности...

 


Фото: t6wry.com

Камен број 1

Први камен је – Опал. Њега још називају “месечев камен”. Чињеница да сте одабрали баш њега, указује на то да вам је сада највише потребан одмор од буке и вреве. Осећате потребу да се искључите и извесно време заборавите на проблеме.

Потребно вам је и време да средите своја осећања. За вас би било најбоље да у наредних неколико дана и недеља отпутујете негде на кратак одмор, где је мало туриста и доста лепих места. Ако не можете то приуштити, свеједно испланирајте бар продужени викенд. Бар да то буде нека викендица у планини, или пут на село код родбине.

Све у свему, пронађите вријеме за одмор!

Камен број 2

Други камен – Малахит. Овај ваш избор указује да вас, у скорије време, очекују велике животне промене, нарочито оне које ће носити дубоки духовни знак. Такође, можете искусити и преживети велика изненађења у приватном животу.

Прочитајте још: Ротациона ДИЈЕТА за септембар: Килограми се топе без гладовања (САТНИЦА)

Скорије време вам идеално одговара да поново прекројите карту свог живота. Звезде су вам наклоњене.

Камен број 3

Трећи камен – Сунчев камен. То да вас је осећај довео њему значи да сте непоправљиви оптимиста. Будућност вам је јарка и светла. За вас је добро да у блиско време чешће боравите напољу, без обзира на хладноћу. Радост живота увек ће за вас бити већа, ако више времена проводите на свежем ваздуху.

Наставите да апсорбујете велику снагу сунца и крећите се даље! И немојте никада изгубити своју веселу нарав!

Камен број 4
 
Ово је камен – Опсидијан. Ако сте пажњу усмерили на овај камен, значи да вам ваша подсвест покушава рећи да је дошло време промена. У наредним данима треба побећи из мреже старих навика и, корак по корак, почети са стварањем новог живота.

Најбоље време за нови почетак је – сада! При томе, на путу ка променама, покушајте да се осећате захвалним за све што имате. Немојте бити љубоморни. Не завидите. Не дозвољавајте овој болести да се шири вашим умом.

Потрудите се и можете бити сигурни, ваш нови начин живота ће обавезно довести до жељених резултата.

Камен број 5

Пети елемент је камен под називом- Ховлит. Ако вас привлачи овај камен, значи да сте особа која свој ум држи увек отворен. У свакој расправи увек сте спремни да разумете аргументе противника. И то вам даје уникатне способност да сагледате било коју ситуацију из свих могућих углова.

Врло сте осетљива особа. Одлично разумете што вам други покушавају рећи и дати до знања. Одлично разумијете децу и животиње. Родбина и блиски људи никад не престају да вам се диве, посебно вашој моћи опажања.

Прочитајте још: Тарт од шљива какав сте видели само на ТВ: Пробајте, лако се прави! (РЕЦЕПТ)

У скорашње време што пре морате почети да маштате и визуализујете. Ако тако радите, све што планирате у идућих 30 дана – суђено је да се оствари!

Камен број 6

Овај камен је – Јаспис Далматинац. Ако сте га одабрали, ви сте весела и оптимистична особа. За вас је битно да се живот и даље наставља као лепа игра. У наредних месец дана, не би било лоше да испланирате нове авантуре. Па чак и да стекнете нове пријатеље.

Време је повољно за то. Што год да започнете у ово време – “осуђено” је на успех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.