· · Коментари: 0
добра генетика

Да ли можете да откријете ко је овде мајка, а ко ћерка? Жена од 45 година, изгледа као да је вршњакиња своје ћерке! (ФОТО/ВИДЕО)

Слика Лизе Гулијеве постала је хит на друштвеним мрежама, након што је поделила фотографију своје 45-годишње маме која изгледа тако младо да би је лако могли заменити са 24-годишњом ћерком.

1623600029_majka-i-cerka.png
Фото: Принтскрин/ТикТок/лиза_гулиаева

Сви постајемо старији и то нам се прво покаже на лицу. Међутим, неки од нас имају срећу да скоро да уопште не старе или веома споро долази до промена у изгледу.

Мајка и ћерка изгледају као да су вршњакиње.

Мало је оних који захваљујући својој генетици остају заувек млади - да ли је то благослов или проклетство, остављамо вам да просудите.

Прочитајте још: НАЈСКУПЉЕ јело на свету је ТАКОС: На улици кошта 10 пезоса, али овај се продаје за 25.000 долара! (ФОТО/ВИДЕО)

Добра генетика

Једна жена недавно је постала хит на друштвеним мрежама након што је показала како њена мама изгледа невероватно за своје године. Корисница ТикТока Лиза Гулијева поделила је видео са својих 300.000 следбеника који су питали о младалачком изгледу 24-годишњакиње. Рекла је да је за то заслужна добра генетика и том приликом показала маму.

Тврди да је њена мама стара 45 година, али људи су били запањени колико младо изгледа. „Људи се питају како изгледам младо, али погледајте маму“, каже она. Хиљадама људи се свидео ТикТок видео, а многи су се бацили на коментарисање како би поделили свој шок и разговарали о томе како би било тешко рећи ко је мама, а ко ћерка ако их видите заједно. Изгледају као вршњакиње.

@liza_gulyaewa

thanks mum for good genetics ♥️ ##fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

Да ли ви можете да откријете која је од њих две мајка, а која ћерка?

 ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.