Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БЛАМ

И Зорица Брунцлик НАСЕЛА! Делили фотографију успешне математичарке, па у земљу пропали од СТИДА кад су видели о коме је реч (ФОТО)

Срамота

1613664002_matem.png
Фото: Yоутубе принтсцреен/НоТонеТyроне
Oglas

Друштвеним мрежама се данима већ шири објава о успешној младој математичарки, која је на такмичењима постигла сјајне резултате.

Прочитајте још: "Говоре ми сам превише лепа да се бавим ОВИМ послом": Ова девојка је права лепотица са НЕСВАКИДАШЊИМ занимањем! (ФОТО)

Сви смо свесни чињенице да медији не извештавају превише о успесима младих и успешних будућих научника, који на разним такмиењима остварују завидне резултате. Пре неколико недеља друштвеним мрежама почела је да се шири фотографија наших математичара који су се вратили са још једног такмичења са ког су донели медаљу, уз коментар "зашто медији не преносе успех српских математичара". 

Све би било у реду, да слика није настала пре три године, а послужила је да се завара народ. Наиме, на фотографији се налази млада девојка, тамније косе са наочарима за коју су многи помислили да је једна од успешних и талентованих наших математичарки.

Ипак, истина је мало другачија у питању је порно глумица Мии Калифи, која је постала главна сензација на друштвеним мрежама. Многи нису знали, да је реч о несланој шали, па је тако наша певачица Зорица Брунцлик, поделила ову фотографију из најбоље намере, не знајући да је на слици звезда филмова за одрасле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas