· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Еспресо, турска или нес: Избор КАФЕ коју волите да пијете може да открије каква сте ЛИЧНОСТ

Шта вам поручује кафа коју волите да пијете?

1638382935_shutterstock_1916058859.jpg
Фото: Sutterstock

Кафа је један од омиљених напитака - ујутру шољица разбуђује, а поподне помаже да побољшамо енергију. Уз кафу се лакше отварамо за разговор, дружимо се, смејемо, делимо тајне и уживамо у њеном укусу.

Ипак, избор кафе може открити нешто занимљиво и о личности - у зависности од тога коју кафу највише волите да пијете, можете сазнати како вас други доживљавају.

Прочитајте још: Перфекциониста, авантуриста или паничар: Положај руку на ВОЛАНУ док возите открива каква сте ЛИЧНОСТ

Еспресо

Ако највише волите да пијете еспресо, онда заиста уживате у укусу кафе јер ова врста има интезиван укус. Ви сте снажна и традиционална особа - рођени лидер. Посвећени сте на послу и изузетно одговорни, али знате и да се опустите и забавите. Фокусирате се на то да ствари добро обавите. Ваше радне навике инспирација су другима, како на радном месту, тако и у пријатељским и породичним круговима.

Нес кафа

Људи који обожавају нес кафу су људи који нерадо доносе одлуке. Не воле да се оптерећују, а клони су и да проблеме гурају под тепих. Уживате у безбрижном животу и не желите да претерано анализирате сваку ситуацију. Волите комфор, нес кафа вас асоцира на мекано и топло склониште. Још ако додате шлаг, настаје права чаролија у којој забправљате на све изазове. Ви сте романтична душа која воли да сања, али понекад је добро спустити се на земљу. 

Капућино

Највећа чар капућина је његова пена - укусна, кремаста, сочна, посута чоколадом у праху. Капућино конзумирају прави хедонисти који не воле обавезе које их гуше и замарају. Углавном се баве послом у којем имају апсолутну слободу креативности. Воле слободу и отворене могућности. У срцу су мало софистициранији, имају добро развијен лични стил и развијено самопоуздање. Изузетно су духовити и често омиљени у друштву.

Кафа са млеком

Љубитељи ове кафе заправо имају донекле подељену личност. С једне стране су организовани, савесни и брижни, али с друге стране воле да се опусте, препусте и допусте себи да буду мало неуредни. Стално траже савршену равнотежу између своје логичке и креативне стране.

Црна кафа

Љубитељи црне кафе у срцу су минималисти. Нису вам потребне хаљине, упечатљив накит или скупи аутомобили. У моди, као и у животу, волите да идете најлакшим и најпрактичнијим путем. Тихи сте, повучени, али и склони наглим променама расположења због чега лако можете упасти у конфликт. У разговорима сте непосредни, усредсређени на чињенице. Такође сте врло добри пријатељи, али сте везани за одређене људе и тешко склапате нова пријатељства.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.