Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
самопоуздање

Инфлуенсерка раскринкала девојке са Инстаграма: Серијом снимака и фотографија показала право женско тело! (ФОТО/ВИДЕО)

Фитнес инфлуенсерка Хејли Медиган на мисији је да докаже да је већи део друштвених медија „лажан“.

1624800873_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/hayleymadiganfitness
Oglas

Није тајна да су друштвени медији искривљени поглед на стварност - јер се већина људи одлучује да дели само најузбудљивије и најгламурозније делове свог живота. Али, иако углавном знамо да апликације попут Инстаграма узимамо са резервом, испоставило се да већина онога што гледамо уопште није реална.

"Савршено" Инстаграм тело

Оно што виђамо, није реално

Једна Инстаграм инфлуенсерка има мисију да разоткрије колико је лако људима који имају велики број следбеника да искривљују и манипулишу садржајем који објављују.

Желела сам да покажем женама и мушкарцима како је лако манипулисати телима људи, чак и на видео снимцима.

Хејли Медиган, која ради као фитнес тренер, редовно показује својим следбеницима колико је лако користити осветљење, углове и монтажу како би слике - посебно бикини фотографије - изгледале потпуно другачије.

Прочитајте још: Живот праве АНАНДИ је попут серије: Родитељи су је присилно удали када је имала девет година, а ево ко ју је извукао из блата! (ФОТО)

Испод фотографије (насловна) Хејли је написала да се увек питала због чега девојке на Инстаграм фотографијама са плаже или базена често позирају како рукама придржавају задњицу. Мислила је да је у питању фора, док није схватила сурову реалност. "Оне покушавају да прикрију целулит и несавршености, по сваку цену." 

"Желим да помогнем женама и мушкарцима да се осећају добро у својој кожи."

„Желела сам да покажем женама и мушкарцима како је лако манипулисати телима људи, чак и на видео снимцима“, објаснила је 31-годишња девојка из Портсмута.

На једном снимку се може видети како прстима кликће како би јој струк постао одмах мањи, а задњица већа и тиме је доказала колико је једноставно да се измонтира снимак или фотографија.

Узори младих

"Млађе генерације одрастају са тако великим нагласком на друштвеним мрежама и ови тинејџери заслужују да знају стварност која стоји иза Инстаграм садржа. То није стварно и људима су потребни узори који ће бити аутентични."

Раније овог месеца, Хејли је објавила видео у ком и сама манипулише изгледом како би својим 480.000 следбеника показала колико је то лако, уз натпис: „У свету у којем се фотошопирање наших тела може догодити само једним кликом на дугме, само запамтите да све што видите може бити лажно! "

Монтирају се и снимци

На снимку се може видети како прстима кликће како би јој струк постао одмах мањи, а задњица већа, пре него што покаже како се може манипулисати и мушким телима. „Вау, хвала вам што ширите свест !!!! фотошопирање може бити толико токсично“, коментарише један следбеник, а други додаје: „Вау, заправо нисам знао да можете да монтирате овакве видео снимке.“

Трећи је написао: "Омг, нисам знао да се видео може оволико монтирати."

"У почетку сам била прилично тужна због људи који мисле да треба да уреде своја тела како би имали самопоуздање или због одобравања. Требали би да се осећају пријатно у својој кожи без монтаже", наставила је Хејли објашњавајући зашто је осећала потребу да објави клип. „Надам се да их могу подстаћи да воле своје тело због свог менталног здравља.“

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas