· · Коментари: 0
ХАОС

Како бисте ви поступили у овој ситуацији? Погледајте најбоље давање отказа икада (ВИДЕО)

Давање отказа није нешто што се догађа сваки дан, а неки људи то никада ни не доживе

1608305014_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /а2зХотНСпицy

Међутим млада Марина Шифрин показала је свима који се устручавају како се то ради, на помало комичан начин.

Прочитајте још:  Пријатељство које је разнежило свет: Живот их је раздвојио пре 73 године, а онда је уследио неочекивани сусрет (ФОТО)

Иако је видео који је Марина снимила са једне стране смешан, са друге је потпуно озбиљан јер је она помоћу њега заиста дала отказ. Наиме, ова девојка ради у компанији која се бави прављењем нових видео клипова, а оно што је најбитније јесте број прегледа.

Марина је затим одлучила да сними свој видео снимак у коме ће, како каже, да обрати пажњу на оно што снимак садржи, а не број прегледа који ће имати. Тако је дошла на посао, поставила камеру и почела да игра.

- Сада је 4:30 и ја сам на послу. Радим за фантастичну компанију која производи нове видео снимке. Скоро две године жртвовала сам своје односе са људима, време и енергију за овај посао, а мог шефа занима само квалитет и број прегледа који је сваки видео имао - пише на снимку док девојка игра по канцеларији.

Прочитајте још: Брачни пар који је био раздвојен 215 дана због пандемије ПОНОВО ЗАЈЕДНО: Снимак сусрета одушевио интернет (ВИДЕО)

- Тако сам дошла на идеју да снимим сопствени видео. Фокусираћу се на садржај уместо да бринем о броју прегледа и на то да мој шеф примети... да дајем отказ. Дајем отказ! ДАЈЕМ ОТКАЗ! И, отишла сам - наглашава ова девојка на снимку.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.