· · Коментари: 0
ХИСТЕРИЈА

ЉУБИТЕЉИ КЊИГА НА АПАРАТИМА: Трик за улепшавање дома изазвао хистерију на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Вирални трик за уређење дома изазвао је гађење међу љубитељима књига на ТикТоку који су се нашалили да би због свог ‘злочина’ требала бити притворена.

1595331912_Capture566.JPG
Фото: Принтскрин / Тwиттер / Рyан Хаммонд

Поштоваоци књига су јако осетљиви када неко дира у њихову светињу, па су тако недавно реаговали на један вирални трик са ТикТока.

Прочитајте још: Кад бих умео да напишем најлепшу књигу на свету, посветио бих ЊОЈ: Како је Меша Селимовић говорио о жени са којом је остао ДО КРАЈА ЖИВОТА

У видеу је корисница Каyлее обојила корице неколико књига у црну, односно белу боју, а све како би улепшала дом лажним књигама модних брендова.

Наиме, када се боја осушила, Каyлее је додала логотипе Цханела, Диора и Лоуиса Вуиттона, па је књиге поносно изложила на полицу у своме дому, на ужас свих љубитеља читања.

Прочитајте још: Да ли сте чули за ЕНКАУСТИКУ? Стара техника, оживљена на нови начин! (ФОТО/ВИДЕО)

Графички дизајнер Рyан Хаммонд који ради на дечјим књигама поделио је трик на Тwиттеру и написао: “Упомоћ. Управо сам набасао на овај хорор на ТикТоку и морао сам га поделити с љубитељима књига, јер је један део мене управо умро”.

Његов је твит постао виралан с готово 74.000 лајкова, а у коментарима су му се јавили бројни корисници који деле његово мишљење.

“Зашто уништити добре књиге да бисте направили најјефтинију верзију украса за дом. Књиге су прекрасне, оставите их на миру”, “Па могла је отићи купити књиге о моди када их већ толико жели”, “Мени као библиотекару ово је грозно! Како за књигу, тако за аутора, а посебно за илустратора. Укључи здрави разум и користи картон, а не књигу за овакве ДИY трикове”, “Требала би у затвор”, само су неке од реакција револтираних љубитеља књига.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.