· · Коментари: 0

Мама је била УЖАСНУТА када је сазнала да већ две године слави рођендан детета ПОГРЕШНОГ ДАНА (ВИДЕО)

Родитељи су само људи и понекад праве грешке. Можемо их у шали назвати 'неуспешним родитељима' и скоро свака мама или тата ће се препознати у томе.

1642514156_pjimage---2022-01-18T145441.091.jpg
Фото: Принтскрин/ ТикТок/ thevondyfam

Али једна мама је управо признала да је доживела неуспех у родитељству који ће вас засмејати до суза. Емили Вондрачек тврди да је славила рођендан свог сина погрешног дана у последње две године.

Мајка из САД је објаснила како ју је доктор обавестио о њеној грешци након недавног прегледа. Покушавала је да плати термин, али је осигуравајућа кућа рекла педијатру да је рођендан детета нетачан. У виралном видео снимку, Емили је објаснила: „Ево мале приче како бисте омогућили свим мајкама мале деце да се можда осећају мало боље у вези себе. Ево стварног повећања самопоуздања за вас, не за мене."

Прочитајте још: Невероватан трик: Откријте како ваш глас звучи другим људима (ВИДЕО)

„Управо сам разговарала са својим педијатром. Она покушава да наплати нашу последњу посету од осигуравајућег друштва. По мојим речима, мом сину је рођендан 26. Ја сам му мајка, знам његов рођендан. Осигуравајућа кућа каже не, рођендан му је 25."

@thevondyfam How’s your day going? #momfail #mombrain #parenting101 #sahm ♬ original sound - Emily Vondy

Доктор покушава да 'разбије забуну', а Емили се спрема да позове осигуравајућу компанију и пожали се на грешку када одлучи да се врати и провери своју објаву о рођењу на Фејсбуку. „Управо сам завршила са тим и његов рођендан је заиста, 25.“, признаје она, црвеног лица.

„Две године сам славила његов рођендан 26. И сада морам да позовем свог педијатра и кажем, знаш шта? Погрешила сам рођендан свог детета.“ Емили додаје: „Знате шта је најгори део? Најгори део. Он је моје средње дете. То је моје средње дете. „Волим своју децу. Можда немају прославу рођендана на прави дан, али су славили следећег дана.“

Више од 2,9 милиона људи је од тада погледало урнебесни снимак, а више од 475.000 људи га је лајковало. 

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.