Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Маме су послале 125 порука на РОДИТЕЉКОЈ ГРУПИ, а онда се ограсио ЈЕДИТИ ТАТА: Његова реакција је постала хит на друштвеним мрежама (ФОТО)

Човек који је објаснио колико ове групе могу бити напорне

1670001676_skola.jpg
Фото: Д. Миловановић, Принтскрин - Твитер - цуанопхталма
Oglas

Већина родитеља данас има заједничке групе на којима се договарају око битних ствари везаних за њихову децу. Неретко се дешава да се ту води полемика око ствари које су тривијалне, као и да се неки родитељи занесу, па се договарање претвори у преписку којој се не назире крај. 

Управо таква ситуација задесила је једног тату који је остао у чуду када је видео број порука на групи. Да ствар буде занимљивија он је једини тата који је у групи. За маме је имао само једну, кратку и јасну поруку.

- Драге маме, ја сам изгледа једини тата у овој групи. Замолио бих вас да се дописивање и преписивање мало скрати. Ја нити могу, нити имам времена да испратим 125 порука које су данас послате у овој групи.

 

Решење за којим се трагало у поменутих 125 порука нашао је за неколико секунди. Послао је две поруке у којима су се налазиле све потребне информације.

Изазвао је лавину коментара одушевљених родитеља који имају исти проблем са родитељским групама.

"Човек решења", "Браво тата", "Е свака му част", "Очеви су закон", били су само неки од њих.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas