· · Коментари: 0

Морате размислити пре него што обучете одећу у ОВОЈ боји! Може вам се обити о главу

Једна боја вас штити, док вас друга излаже свим енергетским ударима.

1633278437_woman-g81699111e_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

О важности боја које носимо, говорио је један од најпознатијих индијских гуруа Садгуру Џаги Васудев и том приликом је посебно упозорио на једну боју, коју сви често носимо.

Прочитајте још: САТ ВЕШТИЦА: Да ли се често будите између 3 и 5 ујутру? Ево шта то значи

Бела боја као заштита

Боја, какву ми знамо, какву зна наш визуелни апарат, је само одређено ломљење беле светлости. Значи нешто је бело јер рефлектује све као што јесте. Ако се налазиш у пределима, просторима или ситуацијама где немаш контролу над дешавањима, увек се препоручује бела боја. Не знаш шта се дешава око тебе, шта је у њиховим главама и мислима, зато ти бела боја даје одређену заштиту, јер она одбија све од себе. 

Зашто црна не би требало да се носи на сахранама?

Црна апсорбује све. Ако си на месту где желиш да примиш енергију која је око тебе, носи црно. Али си на месту где не желиш да апсорбујеш, али носиш црну јер изгледаш мршавије, почећеш да акумулишар разне ствари. Црна је увек лоша.

Црна се сматра негативном, демонском, ако се појави ђаво, сигурно ће се појавити у црној одећи. Базирано на овој чињеници, људи носе црну боју када су у жалости. Ако је неко мртав, црна је једина боја коју никад не треба да носиш. Пошто је смрт око тебе, мораш да носиш белу, јер не желиш да примиш ту енергију. Црна је симбол смрти, не кажем да није, али, да ли ти желиш да постанеш то или желиш да се држиш подаље од смрти? Ко је мртав, мртав је, то поштујемо, али ко је жив треба да остане жив, не треба да постане полумртав. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.