· · Коментари: 0

САТ ВЕШТИЦА: Да ли се често будите између 3 и 5 ујутру? Ево шта то значи

Да ли имате немиран сан? Да ли се често будите ноћу? Ако је одговор да, у које време се редовно будите?

1633188767_astral-traveler-ge5afd1d30_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Да ли се често будите у тачно одређеним сатима?

Према традиционалној кинеској медицини, сваки меридијан се активира сваких неколико сати. Ово се ради како би се постигла равнотежа у нашој енергетској матрици и одржало одговарајуће здравље и издржљивост. Међутим, ако је меридијан узнемирен, онда Чи не може проћи кроз њега. Дакле, симптоми се могу манифестовати када се канал активира.

Прочитајте још: ЗАНЕМЕЋЕТЕ! Ово су исповести људи који су СПАС пронашли у манастиру ТУМАНЕ

Један од проблема који се обично односи на питања меридијана је поремећен сан или непрестано буђење током одређених сати у којима се активирају повезани меридијани. Погледајмо сва могућа времена, када можете наићи на тежак сан. 

Време и наши енергетски меридијани
Наше тело је препуно канала кроз које се енергија усмерава на цело тело. Ови канали се називају меридијани. Неки од њих су много важнији јер носе већину ове енергије - назване Чи - у традиционалној кинеској медицини. Оно што треба разјаснити је да је овим меридијанима- када су узнемирени- потребно одговарајуће лечење помоћу акупунктуре или друге врсте вежбе која помаже Чи да боље тече.

21:00 - 23:00: Мрзовољан режим

Наравно, ово је редовно време за спавање. Већина нас има веома строг дневни распоред пун притиска и огромну листу задатака. Наравно, када идемо у кревет, носимо неке од ових забринутих мисли. Меридијан који је повезан са овим временом је „Троструки горионик“, који заправо влада над већином наших природних функција. Одговара хипоталамусу и ендокрином систему. 

Подразумева се да је ваша анксиозност прилично јака када у ово време имате проблема са спавањем. Елемент са којим је повезан је Ватра. Поставите себи ово питање: Недостаје ли вам задовољство у вашем животу? Лек: Пронађите више квалитетног времена за себе.

23:00 - 01:00: Режим беса

У ово време већина нас већ спава и сања, остављајући за собом ситничавост материјалног света. Међутим, неки од нас сматрају да је изузетно тешко спавати током овог времена или се стално буде, због чега губе сан. Да ли се често будите око 23:00 - 01:00? Меридијан који се активира током ових неколико сати је меридијан жучне кесе. Овај меридијан је повезан са мигренама и упорним главобољама. Да ли патите од њих? Штавише, овај меридијан одговара Елементу дрвета (кинески систем елемената).

Често буђење у одређено време може бити повезано са проблемима са органима попут јетре, плућа или жучне кесе.

Када се пробудите током 23: 00-01: 00 ујутру, можда ћете морати да отпустите бес. Поставите себи ово питање: Зашто сте толико бесни? Лек: Морате отпустити прошлост и помирити се с њом. Прихватите своје одлуке јер сте их донели са својом тренутном мудрошћу. Покушајте да се окупате пре спавања.

01:00 - 03:00 АМ: Режим мржње

Обично бисте требали хркати од свакодневних проблема. Али ако се наставите будити током тог времена, могло би вас прогонити проблем повезан с мржњом. И најчешће је мржња према себи оно што узрокује овај проблем. Да ли се често будите око 01:00 - 03:00? Меридијан који је повезан са овим временом је јетрени. Да ли патите од проблема са јетром, желуцем, сексуалних проблема или артритиса? Зашто осећаш како та мржња гори у твом срцу? Овај меридијан је такође повезан са Воодом (кинески систем елемената), па је све у вези мржње и беса повезано са њим.

Поставите себи ово питање: Зашто себи не можете опростити? Лек: Оздрављујућа медитација је оно што вам је потребно. Ставите љубав и мир у своје срце.

Фото: Пиксабеј

03:00 - 05:00 АМ: Режим борбе

За то време ваше тело доживљава најнижу температуру и све би требало да почива у дубоком сну. Ако се из неког разлога редовно будите за то време, моје драге ствари би могле да буду незгодне. Дакле, често се будите око 03:00 - 05:00? Пре свега, треба да вас подсетимо да се током овог периода јављају најмистериознији феномени. Зато се и назива „Сат вештица“. Дакле, можда ћете осетити мистериозне енергије око себе или ћете можда доживети „Буђење“. Штавише, за то време се активира Меридијан плућа који се сматра најмагичнијим у вези са осећајем слободе.

Прочитајте још: Тајне Црног мора: Робот подморница пронашла Одисејев брод и град Амазонки? И то није све!

Нешто вам блокира пут? Да ли желите да се ослободите? Анксиозност је већ почела. Шта узрокује ову анксиозност? Сада када знате све о „сату вештица“, да ли сте под нападом мрачних сила? Или је само анксиозност та која изазива све ове невоље? Ово морате дефинитивно схватити пре него што наставите. Поставите себи ово питање: Зашто сте упозорени? Чега се плашите? Зашто сте нападнути? Лек: Правилно уземљење вам може помоћи јер јача ваш одбрамбени систем. Штавише, можете позвати благослове арханђела Михаила.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.