Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕСВЕСНА НАВИКА

Начин на који стављате ТОАЛЕТ ПАПИР на држач ОТКРИВА каква сте особа

Обична навика о којој пуно не размишљамо може открити доста тога о нашој личности.

1608804230_Depositphotos_3750359_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Како стављате тоалетни папир на држач? Ово питање изазвало је хиљаде и хиљаде свађа на интернету, а психотерапеуткиња Гилда Карл тврди да нам оно може открити кључне аспекте нечије личности.

Стручњак за међуљудске односе створила је тест личности на темељу стране на коју стављате тоалетни папир. Наиме, ради се о навици којом се тестира свакодневно и углавном несвесно понашање. Оно што је почело као забавна вежба, претворило се у тест који даје прилично тачне резултате.

Прочитајте још: Питали сте се зашто се у ЛИФТУ увек налази ОГЛЕДАЛО? Постоји добар разлог!

Карл је анкетирала узорак од 2.000 испитаника, мушкараца и жена различите националности старости од 18 до 75 година. Питала их је стављају ли папир на држач даље од зида или уза зид и колико су асертивни у својој свакодневици на скали од један до 10.

Фото: Депозит

Добила је занимљиве резултате. Наиме, они који папир на држач стављају даље од зида су доминантнији, док су они који то раде супротно, тачније уза зид, субмисивнији односно покорнији.

Прочитајте још: Усвојите ову навику, изгледаћете БОЉЕ НЕГО ИКАДА!

Карл је открила да је приметила неке необичне склоности код испитаника. Наиме, они доминантнији признали су да мењају смер на којем је папир постављен на држачу у кућама других људи.

Дакле, тоалетни папир не лаже стога следећи пут обратите пажњу на стање на држачу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas