Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најчешће прељубе се дешавају са људима за које никада не бисте ни помислили

Ако сумњате да вас партнер вара, проверите да ли се често виђа са овим људима

1657653736_profimedia-0528537748.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чак једна трећина превара се дешава са комшијама и комшиницама. Према једном америчком истраживању, највеће шансе су да вас партнер вара управо са њима.

Без обзира на пол, људи често имају фантазије о комшији или комшиници. Ово је мало израженије код мушког пола. Међутим овакве романсе су углавном осуђене на веома кратак рок трајања. 

Према овом истраживању скоро трећина жена признало је да су имале секс са мушкарцима из краја или првим комшијом. Чак 60 одсто тих веза биле су за једну ноћ, 14 одсто жена је аферу одржавало неколико недеља, док се само код шест процената одужила на годину дана. Занимљиво је и да чак 62 процента жена машта о сексу са комшијом, док 70 одсто мушкараца машта о секси комшиници, преносе медији.

Прочитајте још: ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ДО 17. ЈУЛА: Ваге чекају ИСКУШЕЊА, Раковима се враћа БИВШИ ПАРТНЕР

Дакле заборавите на непознате девојке које ваши партнери гледају на друштвеним мрежама. Они вам нису велика претња, јер углавном имају контакт само преко интернета и то углавном немају директну комуникацију. Такође, можете одахнути и када су у питању колеге и колегинице. Највећа претња је управо у комшилуку. Стручњаци кажу да је у већини случајева све на нивоу маште, али уколико имате неке сумње проверите да ли се прељуба дешава пред вашим очима. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas