Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈПОЗНАТИЈИ БЕСКУЋНИК НА СВЕТУ: Пролазник бацио зеца у реку, а он скочио за њим (ВИДЕО)

Бескућник који је постао познат због херојског чина

1702285114_83734_beskucnik-spasio-zeca-dzon-birn_f.jpg
Фото: Јутјуб принтскрин/Себ Доорис
Oglas

Џон Бирн је вероватно најпознатији бескућник на свету, а у жижу светске јавности доспео је 2011. године након што је снимљен како спашава свог кућног љубимца зеца Бернија из реке Лифи након што га је један пролазник бацио са моста О'Конел.

Власник животиње, ДЖон Бирн, просјачио је на тротоару на мосту О'Конел у Даблину када му је његов љубимац Барни отет из руку и бачен у реку.

Овај мушкарац је ризиковао свој живот тако што је скочио за својим вољеним љубимцем и дао му вештачко дисање пре него што су обоје спасили ватрогасци.

Како је рекао за медије, био је у шоку када се инцидент догодио, али није хтео да пусти свог љубимца да се дави. 

- Нисам хтео да га оставим тамо - рекао је за локалне медије.

 

ДЖон, који преко 25 година живи на улицама Даблина, за овај херојски потез награђен је наградом Саосећајни грађанин“ од локалне стране добротворне организације за животиње.

Његова прича дирнула је срца хиљада људи широм земље те су многи одлучили да му донирају новац и храну.

Прича о спасавању зеца окупирала је светске медије те 2011. године, а младић који је бацио животињу је осуђен на четири месеца затвора због окрутности и мучења животиња.

У наставку текста погледајте како је изгледала акција спасавања зеца Бернија. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas