Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОЧЕКИВАНО

НАЈСКУПЉА КАФА НА СВЕТУ: Процес настанка ове кафе оставиће вас у чуду!

Да ли бисте пробали ову кафу?

1605088611_Depositphotos_6604963_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Најскупља кафа на свету се добија из мачијег измета, а може се поручити у једном кафићу у Лондону.

Да би се ова кафа под називом "Раро" добила мешају се зрнца јамајчанских кафа "Блуе Моунтаин" и "Копи Луwак". 

Прочитајте још: Чекао 31 годину да опет види "НАЈРЕЂУ" животињу на свету (ФОТО)

За једну шољицу ове кафе морали бисте да извојите 6000 динара!

Оно што је занимљиво је то да ова зрнца прво поједе мачка Цибетка, а кафа достиже невероватну цену од 42000 динара по килограму, тек након што мачка поједена зрна избаци у виду фецеса.

"Мале фабрике" најскупље кафе на свету, мачке Цибетке, живе у грмљу плантажа широм југоисточне Азије и увек једу само најбоља и најзрелија зрнца кафе. 

Прочитајте још: Правила БОНТОНА која свако треба да зна, а за једно смо мислили ПОГРЕШНО

Мачка Цибетка једе зрневља кафе; Фото: Депозит
Ова кафа се може пробати у само једном кафићу у Лондону

Прочитајте још: Најстарији манастир на свету налази се у Египту, а чувале су га СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ СА ДРИНЕ!

Након тога радници са плантажа скупљају мачији измет, перу га, па прже зрнца која у њему пронађу. Ова скупоцена зрнца се прже лагано око 12 минута, чиме се постиже да свако зрно достигне максимум свога укуса и обезведи љубитељу кафе савршен макијато или капућино!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas