Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не желим да изгледам ружно док рађам дете": Инфлуенсерка се шминкала пред порођај, а многи су ОСУДИЛИ ЊЕН ПОТЕЗ (ВИДЕО)

Своје искуство је поделила на друштвеним мрежама, па изазвала лавину коментара

1666180412_foto-porodjaj-instaram-printskrin-indyclinton.jpg
Фото: Instagram/printscreen/indyclinton
Oglas

Инди Клинтон има 25 година и позната је инфлуенсерка из Сиднеја. Мајка је двоје деце, а недавно је своје искуство са другим порођајем поделила путем видеа на свом ТикТок профилу.

Супротно већини, она је пред одлазак у болницу одлучила да исфенира косу, намаже крему за самопотамњивање, поправи шминку и налакира нокте.

- Само да кажем, мој порођај није вечерас, пре него што ме неко пита: "Зашто се толико сређујеш?". Да ли желим да изгледам ружно када рађам дете? Не. И то је то - рекла је Инди у видеу.

Прочитајте још: Оптичка илузија која је збунила и познате: Да ли сте успели да видите сирену?

@индyцлинтон

И’м реадy!!!! ноw јуст wаитинг он оне тхинг… 🤔

♬ оригинал соунд - индyцлинтон

Једно од питања које је поставила својим пратиоцима било је да ли треба да носи грудњак испод болничке пиџаме.

Међутим, многе жене су осудиле њен потез.

- Коју поруку желиш да пошаљеш и ко ти је, драга девојка, набио толике комплексе? Ви млади сте толико одлутали у овом свету да се ја плашим да нема повратка - гласио је један од коментара.

- Зашто? Који је разлог због ког се шминкаш? Да будеш лепа доктору? Девојко, доносиш нови живот на свет, ником није битно да ли си се нашминкала - написала је друга девојка.

Међутим, било је и оних који су подржали њен потез.

Инфлуенсерка није одговарала на различите реакције које су пристизале, само је након неколико дана објавила снимак своје ћеркице и поделила са пратиоцима да је све прошло у најбољем реду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas