Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Нећете веровати, али на то какав сте карактер може указивати и ношење овог одевног предмета!

Спавање са чарапама или без њих има везе и са људским карактером.

1608819857_Depositphotos_221364126_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Психолози кажу како спавање у чарапама нема никакве везе с топлином или хладноћом, већ са психом и карактером човека. Једни су заштитници, други траже заштиту.

На свету постоје две врсте људи - они који носе чарапе док спавају и они који их не носе. Неки не могу заспати ако им чарапие нису на стопалима јер им је хладно, а други не могу с њима јер им је вруће. 

Прочитајте још: НОВО ОТКРИЋЕ О ХОБОТНИЦАМА ПРОМЕНИЋЕ СВЕ ШТО ЗНАТЕ О ЊИМА: Погледајте како се крећу по морском дну (ВИДЕО)

Многи су уверени да је то ствар навике, а заправо се ради о стању психе и нема никакве везе с топлином и хладноћом у просторији, а повезано је и са стањем организма, тврде психолози. 

Прочитајте још: СНИМАЛА ЧИШЋЕЊЕ СЕДИШТА У АУТУ И ШОКИРАЛА РЕЗУЛТАТИМА: Тешко је поверовати колико се прљавштине у њима скупља (ВИДЕО)

Људи који спавају у чарапама

Они то раде зато што заиста осећају хладноћу, иако у просторији није хладно. То може бити повезано с разним физичким аспектима као што су дебљина коже и спор метаболизам. Али, спавање у чарапама одраз је и психе. Људи који никако не могу заспати без чарапа на стопалима обично имају потребу да буду заштићени, воле да бораве на лепим местима и увек настоје да успоставе дубоке и врло интимне односе са другима. По природи су нежни, најсретнији су у нечијем загрљају и не смета им дељење приватног простора.

Фото: Депозит

Прочитајте још: ПУСТИО ЈЕ ИРВАСЕ ДА СЕ МАЛО ОДМОРЕ: Деда Мраз зајахао слона, а делио је ПОСЕБНЕ поклоне (ФОТО/ВИДЕО)

Људи који спавају без њих

Њима спавање у чарапама изазива нелагоду и превруће им је да би могли да заспе. Физички, то може указивати на брз рад метаболизма, добру циркулацију и дебљу кожу. Али, гледајући њихову психу, ону су врло независни и заштитнички настројени према другима. Њихов приватни простор им пуно значи и дружићеће се с другим људима само кад су за то расположени, не увек. Врло су поштени и искрени. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas