· · Коментари: 0

Објављени статистички подаци: Ког датума је рођено највише људи, а ког најмање? (ФОТО)

Највише људи рођено је у септембру

1685006308_shutterstock_2007632150.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Организација Wорлд оф статистицс објавила је занимљиве податке о најчешћим рођенданима на свету, а они тврде да је највише људи рођено је 9. септембра, док је други најчешћи рођендан 19. септембра.

Према статистици којом располаже ова организација, највише људи рођено је у септембру па су на трећем и четвртом месту датуми 12. септембар и 17. септембар.

Најређи рођендан пада 29. фебруара. Људи рођени на овај дан рођендан могу да славе на тачан датум сваке четврте године.

Такође, ако је судити према астрологији, датум рођења може да открије за шта сте предодређени.

Са друге стране нумеролози објашњавају ако имате неки од бројева 11,22,33 у датуму рођења онда вам следе лепе вести.

Особе које поседују број 11

Имају изражену интуицију и духовну свест. Осетљиви су, чула су им изоштрена и поседују развијену емпатију и природну интелигенцију. Број 11 је симбол велике моћи - менталне и физичке. Носиоци овог броја најчешће су старе душе које се са мудрошћу боре са изазовима. Њихове највеће врлине су поштовање, емпатија, разумевање проблема и успешно решавање, стабилност, осећај за успех и способност креирања квалитетних односа.

Особе које поседују број 22

Лако примењују стечена знања у пракси, па су ово углавном врло успешне и цењене особе. Имају изразито самопоштовање, природну интелигенцију и лидерске способности. Велики су визионари и креатори сјајних идеја. У љубави се посвећују потпуно - посвећени су, искрени и знају какод а реше конфликте.

Особе које поседују број 33

Представља број савршене равнотеже и имају га изузетно храбре и амбициозне особе. За њих не постоје нерешиве препреке, а сваки пут је шанса за нови успех. Понекад могу деловати хладно, али они су заправо изузетно емотивне особе које ће вам у живот донети креативност, радост и ентузијазам. У љубави са особом са бројем 33 успоставља се поштовање и потпуна хармонија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.