Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Одлучила је да пушта длаке пре 3 године: Сада има браду и личи на мушкараца, а разлог ће вас изненадити! (ФОТО)

Потез ове девојке изненадио је многе

1631551793_dlake.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен
Oglas

Бетханy Бургоyне из Есекса пре три године престала је да се брије и истрајна је у томе, иако се свакодневно сусреће са разним осудама.

Прочитајте још: СЛАВЉЕ У ДОМУ СЕКЕ АЛЕКСИЋ, НЕ КРИЈУ СРЕЋУ: Окупили и пријатеље да прославе - завирите на ГАЛА прославу! (ВИДЕО)

Стално јој говоре како личи на мушкарца, али она се не осврће на такве коментаре, већ окрене на шалу и пита их да ли желе да јој помазе браду. Прво је одлучила да престане да се брије испод пазуха и ноге, а онда је одлучила и да пушта браду која је сада дугачка 3цм.

Због болести се одлучила на драстичан потез

Када је сазнала да има полицистичне јајнике, стање које узрокује хормонску неравнотежу, а која утиче на интензивнији раст длака на телу, одлучила је да својим примером пошаље поруку другим женама да је такво стање нормално и да треба да прихвате свој природан изглед.

- Кад људи питају за моју браду, то често раде уз осуду или кроз задиркивање да сам мушкарац или претпоставкама да пролазим кроз промену пола. Објасним им да сам длакава жена, којој не смета што је длакава. То обично води до комуникативнијих и отворенијих разговора о томе зашто претпостављамо да жене не би требале да имају длаке и додаје:

- Желим да жене схвате да могу да троше своје време и новац на далеко важније ствари у животу, да се њихово самопоштовање никада не сме базирати на уклапању у наметнуте идеје о женској лепоти- поручује ова млада дама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas