Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оно што прво угледате на слици открива ВАШУ НАЈПРИВЛАЧНИЈУ ОСОБИНУ: Сазнајте нешто више о себи (ФОТО)

Шта сте прво угледали на слици?

1687687236_testil.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Оптичке илузије могу открити неке фасцинантне ствари о томе како схватамо себе и друге, а ова оптичка илузија коју је насликао мексички уметник Октавио Окампо откриће вам много о томе зашто сте привлачни другим људима.

Погледајте фотографију и запамтите шта сте прво угледали на њој, а затим прочитајте шта то говори о вама.

Старац

Особина коју људи код вас потајно сматрају најпривлачнијом јесте ваша склоност да се понашате зрелије од људи ваших година.

Коњаник

Ако је прво што сте видели када сте погледали слику био човек на коњу, особина коју људи код вас сматрају најпривлачнијом јесте ваш смисао за хумор. Знате да сте духовити, интелигентни и шармантни, али можда нисте свесни да је то јако симпатично. Опустите се. Нико вам се не руга. Управо супротно, многима је то јако привлачно.

Жена у жутом

Прво сте приметили жену у жутом? Особина која људе привлачи код вас је ваша склоност драматичности. Ви сте неко ко ствари осећа јако, јако дубоко, а кад их неко повреди, желите то свима да кажете и правите драму око тога.

Река

Код вас је најпривлачнија склоност да будете мало заборављиви. Паметни сте и успешни, али сви који вас познају свесни су да постоји 70% шансе да једном или двапут дневно изгубите кључеве, новчаник или нешто друго. Људи не сматрају вашу заборављивост лошом, него привлачном. Научили сте рано да материјалне ствари нису битне јер се скоро увек могу заменити. Није ни чудо што привлачите толико људи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas