Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОПТИЧКА ИЛУЗИЈА: Откријте какав први утисак остављате на друге (ВИДЕО)

На основу овог теста постоје две категорије људи

1696247304_shutterstock_108216866.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Оптичке илузије су популарне и занимљиве јер откривају скривене делове личности и карактера.

Погледајте приложену фотографију и прво што видите на њој много ће вам рећи о првом утиску који остављате на људе.

На први поглед рекло би се да се на слици налазе лавови који се излежавају испод дрвета у дивљини. Међутим, пажљивим посматрачима није промакао лик лавице који је скривен у крошњама дрвета.

На основу овог теста постоје две категорије људи, односно начина како вас доживљава ваша околина.

 

@миа_yилин Wхат’с тхе фирст тхинг yоу сее ин тхис пицтуре?#персоналитyтест #пхyцхологyфацтс #ентертаинмент #фунфацтс #трендинг #фyп #фyпシ #цхинесеwитхмиа #миа_yилин #фортуне #фенгсхуи #цхина #цхинесе #Асиан #леарнонтикток ♬ оригинал соунд - Миа Yилин 💖

1. Дрво

Ако сте прво приметили дрво сврставате се у категорију људи који уживају у самоћи. Ако можете да бирате, радије остајете код куће него да одете у луд провод с друштвом. Иако се најбоље осећате кад сте сами са собом, не можете да се отарасите негативних емоција. Људи вас доживљавају као пријатну и отворену особу, али дубоко у себи су свесни да то није истина.

2. Лавови

Ако сте прво уочили лавове, волите да доминирате у друштву и да водите дуге разговоре, да вас људи слушају и диве вам се. Ако неко неће с вама да разговара осећате се изопштено и несхваћено. Људи вас доживљавају као хладну и дистанцирану особу која води рачуна само о себи. Међутим, како вас људи боље упознаје откривају да је та врста гордости ваше природно држање које нема везе са околином и људима око вас.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas