Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕСВАКИДАШЊЕ

Ово још нисте чули! Људи не могу да се начуде ИМЕНУ које је отац изабрао за сина (ВИДЕО)

Један Индонежанин толико воли своје радно место да је свом сину дао име по њему. Наиме, његов петомесечни син се зове Канцеларија за статистичке информације.

1619796914_hhh.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / КОМПАСТВ
Oglas

Чак и пре него што се оженио, Самет Wахyуди је знао да ако икад добије сина, жели да га назове по одељењу у ком је радио као државни службеник. То је врло јасно истакнуо вереници пре венчања, а она је прихватила његов услов, преноси Оддитy Централ.

Пар је прво добио девојчицу, па се Самет сложио да јој дају конвенционално име, али кад су прошле у децембру добили сина, одмах је знао како жели да га назове - Канцеларија за статистичке информације.

Прочитајте још: Ова жена је све дала Београду, а имена јој се нико не сећа: Да ли знате о коме је реч?

Индонежанскки медији известили су о необичном имену детета раније овог месеца, након провере базе података. 

Самет Wахyуди рекао је новинарима да се запослио као државни службеник у граду Бребесу 2003. године, а од тада ради у Канцеларији за статистичку информацијску комуникацију. То место му је постало попут другог дома, па је желео да то некако повеже и са својим сином.

Рођен 23. децембра 2020. године, Канцеларија за статистичку информацијску комуникацију вероватно ће се тешко представљати с пуним именом, због чега су му родитељи већ одабрали надимак - Динко.

Прочитајте још: "ЛУДИ ЦРВИ" напали Америку! А ово брине научнике!

Кад су га питали шта ће његов син мислити о свом имену кад одрасте, рекао је како је сигуран да ће се дечак навикнути.

Прочитајте још: Сутра је ВЕЛИКА СУБОТА: Ово су народни обичаји и веровања

Саметова супруга Линда одмах је прихватила име, али њени родитељи имали су замерке, а кад су чули за њихов предбрачни договор, и они су то прихватили. Реакције на друштвеним мрежама су подељене, а многи су, по обичају, одмах кренули са шалама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas