Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет знакова да неко мисли на ВАС: Сигнали да сте са неким телепатски и енергетски повезани

Ако имате предосећај да неко мисли на Вас, обратите пажњу на ових пет знакова

1690899034_shutterstock_2012399249.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према законима телепатије наша подсвест је врло развијена и има невероватну моћ.

Способна је да шаље одређене сигнале путем мисли и унутрашњег емотивног стања. Ако су ваша чула изоштрена, интуција појачана и спремни сте да видите одређене знакове, према телепатији је могуће да откријете када неко мисли на вас.

Ево којих 5 телепатских знакова показују да нека особа размишља о вама:

1. Штуцање

Постоји 5 телепатских знакова који се најчешће јављају.

Прво је … штуцање. Није ни чудо што према старом веровању кажу да ако штуцате, неко вас се сетио или прича о вама. Ово веровање постоји много векова. Према телепатији током штуцања мозак прима сигнале, човек је изолован од свега и фокусира се само на штуцање. Због тога многи људи током напада штуцања почињу више да причају са другим или зову драге људе телефоном.

2. Бело перо

Ако свуда видите бело перо, онда је то јасан знак да неко мисли на вас. Чињеница је да се од давнина беле птице и њихово перје сматрају симболом љубави, невиности и чистоће. Ова слика и асоцијација су толико снажно ојачани у нашој подсвести да подсвест чини све да вам скрене пажњу.

3. Виђате га у сновима

Доказано је да је особа у сновима способна да види оно што у животу не примећује. Подсвест у сну покушава да нас усмери ка одређеној особи или наговести да неко из нашег окружења мисли на нас. Сањамо људе за које смо енергетски везани.

4. Одједном се сетите неке особе

Без икаквог разлога, ако се сасвим случајно сетите неке особе могуће је да она управо размишља о вама. У таквим тренуцима он шаље телепатске сигнале и они стижу до вас. Иначе, ово је најмања ствар за коју је подсвест способна.

5. Неочекивани талас осећања

Ако осетите снажан налет емоција, било да су позитивне или негативне, према телепатији могуће је да неко исто такве емоције развија према вама. Снажне емоције се највише могу појавити када мислите на бивше љубави. То не значи да та особа сигурно жели да вам се врати, већ да се и она присећа неких тренутака са вама или сте још увек енергетски повезани.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas