Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Последња фотографија КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ: Преминула је на данашњи дан прошле године, а због једне ствари су сви знали да јој се ближи крај (ФОТО)

Краљица Елизабета ИИ је преминула 8. септебра 2022. године у 15.10 часова

1694155488_profimedia-0803142904.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљица Елизабета ИИ умрла је од старости 8. септембра прошле године у 15.10 сати, стоји у њеној умрлици.

Принц Вилијам, принц Ендру, принц Едвард и грофица од Весекса полетели су авионом у 14.39 сати и слетели у Абердин у 15.50 сати, 20-ак минута након краљичине смрти, а у Балморал су стигли у 17 сати. Принц Хари је пак за бакину смрт сазнао кад је његов авион слетио у Абердин предвече.

Кад је краљица умрла у Балморалу су били само принц Чарлс и принцеза Ана.

Да с краљичиним здрављем нешто није у реду дало се наслутити кад је одустала од појављивања на важном догађају у Шкотској, Браемар Гетерингу, на ком је традиционално увек учествовала, те је од свог сина Чарлса затражила да је замени.

- Одлука је донесена како би Краљица била заштићена од сувишних напора - поручено је тад из Бакингемске палате.

Та одлука је донесена након што је Елизабета одлучила да неће путовати у Лондон како би се и званично опростила од премијера Бориса Џонсона, а нову британску премијерку Лиз Трас примила је у дворцу у Балморал. Ово је било први пут да је краљица именовала премијера у Шкотској, а том приликом су настале последње фотографије краљице Елизабете ИИ.

Фото: Профимедиа

Иако се током сусрета смешкала и није се превише ослањала на штап за ходање, јавност је узнемирио поглед на руке монархиње. На надланици је имала прилично велику модрицу, а на друштвеним мрежама су одмах кренуле расправе о њеном здравственом стању.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas