Oglas
· · Komentari: 0

Poslednja fotografija KRALJICE ELIZABETE: Preminula je na današnji dan prošle godine, a zbog jedne stvari su svi znali da joj se bliži kraj (FOTO)

Kraljica Elizabeta II je preminula 8. septebra 2022. godine u 15.10 časova

1694155488_profimedia-0803142904.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljica Elizabeta II umrla je od starosti 8. septembra prošle godine u 15.10 sati, stoji u njenoj umrlici.

Princ Vilijam, princ Endru, princ Edvard i grofica od Veseksa poleteli su avionom u 14.39 sati i sleteli u Aberdin u 15.50 sati, 20-ak minuta nakon kraljičine smrti, a u Balmoral su stigli u 17 sati. Princ Hari je pak za bakinu smrt saznao kad je njegov avion sletio u Aberdin predveče.

Kad je kraljica umrla u Balmoralu su bili samo princ Čarls i princeza Ana.

Da s kraljičinim zdravljem nešto nije u redu dalo se naslutiti kad je odustala od pojavljivanja na važnom događaju u Škotskoj, Braemar Geteringu, na kom je tradicionalno uvek učestvovala, te je od svog sina Čarlsa zatražila da je zameni.

- Odluka je donesena kako bi Kraljica bila zaštićena od suvišnih napora - poručeno je tad iz Bakingemske palate.

Ta odluka je donesena nakon što je Elizabeta odlučila da neće putovati u London kako bi se i zvanično oprostila od premijera Borisa Džonsona, a novu britansku premijerku Liz Tras primila je u dvorcu u Balmoral. Ovo je bilo prvi put da je kraljica imenovala premijera u Škotskoj, a tom prilikom su nastale poslednje fotografije kraljice Elizabete II.

Foto: Profimedia

Iako se tokom susreta smeškala i nije se previše oslanjala na štap za hodanje, javnost je uznemirio pogled na ruke monarhinje. Na nadlanici je imala prilično veliku modricu, a na društvenim mrežama su odmah krenule rasprave o njenom zdravstvenom stanju.

BONUS VIDEO:

 

 

      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas