Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Потресна исповест ГИМНАСТИЧАРКЕ која је преживела ХОРОР због лекара: "Дрогирао ме, малтретирао и скинуо голу"

Славна гимнастичарка преживела је прави хорор

1639640769_mekejla-maroni.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Популарну и младу гимнастичарку Мекејл Марони, сексуално је злостављао некадашњи лекар националног тим Лоренс Лери Насар,. Она је испрчала језиве детаље које је преживела током бављења овим спортом.

Прочитајте још: ЊЕГОВ ПОСАО СВИ ЖЕЛЕ: За само једну ноћ га раскопча и опипа ДЕСЕТ жена - Младић залудео невероватном причом (ВИДЕО)

Случај се догодио 2015. године, а суд је у понедељак наложио да се свим девојкама међу којима су и светске и олимпијске шампионке Симон Бајлс, Мекејле Марони и Али Рејсман, исплати одштета у вредности од 380 милиона долара, коју ће међусобно поделити.

- Ниједан новчани износ никада неће поправити учињену штету и све оно кроз шта су ове жене прошле. Али у неком тренутку, преговори морају да се заврше јер је овим женама потребна помоћ и потребна им је управо сада -  изјавила је једна од жртава овог монструозног доктора.

Поједине девојке покушале су да одузму себи живот

Све ове девојке бориле су се са депресијом, анксиозношћу и неким траумама које и даље не могу да превазиђу, а поједине су покушале и да изврше самоубиство. Мекејла Марони је на суду огорчено и са сузама у очима причала о неправди са којом се суочила када је 2015. пријавила свој случај.

- Након што сам ФБИ-у у лето 2015. испричала целу своју причу о злостављању, не само да ФБИ није пријавио то што сам злоуптребљена, већ када су на крају, 17 месеци касније, документовали извештај, изнели су потпуно лажне тврде о ономе што сам рекла. Уморна сам од чекања да људи учине праву ствар, јер је моје искуство било довољно и заслужујемо правду", рекла је у септембру, а потом се присетила горких детаља.

- Рекла сам му да ми је Лери Насар прво рекао да се пресвучем у бели шортс без доњег веша, јер му је тако лакше да ради на мери, а у року од неколико минута његови прсти су били у мени", испричала је она и наставила са специфичним аспектима Насеровог злостављања, које је својевремно поделила и са ФБИ. То укључује и случај када јој је дао таблету за спавање, а потом је била "гола, док је он био на њој и малтретирао је сатима -рекла је крз сузе и додала:

- Почела сам да плачем од таквих сећања преко телефона, а настала је само мртва тишина. Била сам толико шокирана ћутањем агента и занемаривањем моје трауме. Након тог минута ћутања упитао је: "Да ли је то све?". Те речи су саме по себи биле један од најгорих тренутака у читавом овом процесу... да се злостављање сведе на минимум и занемари од стране људи који су требали да ме заштите - описала је своје трауматично искуство.

Лекар Насер признао је кривицу 2018. и осуђен је на казну од 40 до 175 година затвора, а претходно је осуђен због поседовања дечије порнографије на 60 година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas