Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Препознајте злу особу: Један знак се лако уочи, а открива да неко има лоше намере

Сигурно сте већ осетили на сопственој кожи да нису сви људи добронамерни.

1712484267_99887da04026f788c51403e880d09da723ca1306.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Немају сви људи добре намере, чак и ако вам не делују на први поглед тако. Понекад се крију иза привидне доброте, а ако ви нисте лоша особа, тешко ћете открити да се претварају. Како не бисте сазнали ко је лоша особа тек када вам науди, ево како да је препознате и сачувате се.

Воли све да држи под контролом

Особа мора да има контролу над свим областима живота, као и над свим блиским људима. Може изгледати пријатељски настројена. Али чим вам се приближи, показаће право лице, јер ће покушати да контролише и вас.

Подметање другима

Прорачунато понашање подразумева подметање другима и ширење ружних прича, како би се приказали у лошијем светлу од те особе, односно како би се она осећала надмоћно. То је последица њиховог личног незадовољства и најбоље је да се удаљите од њих.

Патолошки лаже

Свако понекад слаже, али патолошко лагање је карактеристика злих људи јер они на различите начине покушавају да манипулишу свим ситуацијама, како изазвали сажаљење или остварили неку корист, циљ. Такве особе најчешће нису задовољне својим животом, што је и један од узрока њиховог понашања.

Манипулише свима око себе

Лоше особе се претварају да су добронамерне и саосећајне. Одлични су манипулатори, па ће се на разне начине потрудити да остваре свој циљ.

Не осећате се пријатно поред ње

У друштву људи осећате њихову енергију. Тако, када сте у друштву особе која вам не жели добро, осећате се непријатно и увек вам поквари расположење.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas