Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОБИЧАН РУЧАК

Принц Џорџ појео мрава из баште, а на то га је НАГОВОРИО човек који је годинама ЗГРАЖАВАО СРПСКУ ПУБЛИКУ својим егзибицијама (ФОТО)

Краљевић обожава Грилсове емисије.

1636461903_pjimage--26-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/by the duchess/Пиксабеј
Oglas

Овом 47-годишњем авантуристи нису страни сусрети са елитом, па је тако упознао осмогодишњег принца Џорџа на краљевском догађају. 

Сусрет са непознатим

Бер је био гост на Kings Cup догађају принца Вилијама где је започео разговор са малим престолонаследником. Иако Грилс није баш намеравао да убеди принца Џорџа да поједе инсекта, био је запањен када је будући краљ ипак пристао да покуша. Приметио је да је мали краљевић "веома опрезан".

Прочитајте још: ЧИТАЊЕ ДЛАНА: Три линије на које треба да обратите пажњу, а које ће вам дати ПОГЛЕД У БУДУЋНОСТ (ФОТО)

Приликом гостовања у јутарњем програму, водитељка Сузан Рид је припремила авантуристу: „Охрабрили сте председника Обаму да поједе напола поједеног лососа, такође сте охрабрили нашег будућег краља да поједе мраве, зар не?“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by beargrylls (@gryllshome)

Грилс је тада објаснио: „Па, нисам баш хтео, мислим да смо радили нешто за догађај принца Вилијама, били смо доле и краљевска породица је била тамо. У ствари, мајка војвоткиње од Кембриџа је рекла: „Хоћеш ли да дођеш и само поздравиш принца Џорџа, он је велики обожавалац ваше авантуристичке емисије“.

„И тако смо ћаскали, а он је био овде доле, и баш док смо ћаскали, поток мрава је прошао преко његових стопала, и он и ја смо их погледали, он ме је погледао оним зачуђено раширеним очима, а ја сам рекао: Хајде, морамо да поједемо једну."

„И рекао је 'Ох, стварно?' и ми смо јели, и била је привилегија дати будућем краљу његовог првог мрава, а очи су му се засветлеле као када сте у дивљини и када се суочите са неколико страхове и они их савладају, то је тако добро за њега. Какав мали херој.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cam Brunner (@brunnercam)

Упитан каквог је укуса мрав, Грилс је рекао: „Мало пикантније, али то је мравља киселина у стомаку и све је витамин Ц, у реду је."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas