Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХИРОМАНТИЈА

ЧИТАЊЕ ДЛАНА: Три линије на које треба да обратите пажњу, а које ће вам дати ПОГЛЕД У БУДУЋНОСТ (ФОТО)

Читање длана се често одбацује као обичан трик или врачарска пракса у потрази.

1636363921_shutterstock_797173228.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Истина је да је хиромантија, званични термин у пракси, заправо веома древни облик прорицања. Читање са длана може открити шта носите у себи од рођења до онога што вам будућност носи.

Дајемо вам основна упутства хиромантијске праксе, која ће вам открити како да посматрате свој длан.

Прочитајте још: ЧУДНОВАТЕ СМРТИ: Сваке године, гомиле Јапанаца се удави пиринчаним колачем и то је само ВРХ ЛЕДЕНОГ БРЕГА

Читање длана

Линија живота

Једна од три главне линије је ова линија која се зове "линија живота", а како јој име каже, прилично је важна. У принципу, то указује на ваше здравље и пут којим ће ваш живот ићи, али супротно популарном веровању, не диктира када ћете умрети. Без обзира да ли је кратка или дуга, дефинише ваш приступ здрављу.

Шта да тражите: Дубина ове линије одређује колико ћете лако пролазити кроз живот - узлазне пруге на линији означавају позитивне промене или опоравак, док опадајуће пруге могу сугерисати негативне промене у будућности. Потпуни прекид линије може значити несрећу или изненадну и огромну промену.

Линија главе

Ово је још једна важна линија, а заправо је за кинеску хиромантију најрелевантнија. Једноставно речено, ова линија представља све менталне ствари: вашу интелигенцију, вашу интуицију, вашу снагу воље, и може чак показати како примате и реагујете када добијете важне информације.

На шта треба обратити пажњу: Дужина линије главе указује на то како приступате одлукама и акцијама - дужи редови ће бити методичнији мислиоци, док ће краћи редови вероватно припадати импулсивнијим мислиоцима.

Дубља линија значи да имате одлично памћење, док слаба линија значи да вам је можда тешко да се концентришете. С друге стране, ако се прекине, то би могло значити менталну борбу у будућности.

Линија живота, супротно популарном веровању, не диктира када ћете умрети

Такође, постоје неке опште карактеристике које треба размотрити пре него што уђете у суштину ове линије. Таласи имплицирају креативност, док једна крива указује на идеализам и радозналост. Потпуно равна линија може указивати на педантност и практичност, али такође може открити да сте оптерећени материјалним.

Линија срца

Такође позната као љубавна линија, линија срца је последња од три главне линије у хиромантији. Многи верују да ова линија само предвиђа ваш љубавни или романтични живот, али у стварности може открити како се носите са својим емоцијама и како приступате свим срчаним стварима, било да је то са важном особом, пријатељем или чланом ваше породице.

Ова линија може почети испод кажипрста или средњег прста, и да, ова локација је важна. Линија срца која почиње испод кажипрста предвиђа задовољавајући (али селективан) приступ љубави, док она која почиње испод средњег прста може значити да сте себични или чак незасити када су љубав и наклоност у питању.

Прочитајте још: Да ли знате шта значи "АЛИЛУЈА"? Реч коју смо сви чули много пута у животу

Шта тражити: Дубља линија имплицира да проводите много времена, дајете много значења и много размишљате о својим љубавним везама. Док слаба линија значи да сте више удаљени или чак незаинтересовани за љубав. „Виљушке“ откривају вашу способност да уравнотежите емоције и логику; јака кривина значи да се осећате пријатно изражавајући своја осећања; и - ово је важно - испрекидана линија не указује на раскид, већ на емоционалне проблеме у вама.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas