Oglas
· · Komentari: 0
NEOBIČAN RUČAK

Princ Džordž pojeo mrava iz bašte, a na to ga je NAGOVORIO čovek koji je godinama ZGRAŽAVAO SRPSKU PUBLIKU svojim egzibicijama (FOTO)

Kraljević obožava Grilsove emisije.

1636461903_pjimage--26-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/by the duchess/Piksabej
Oglas

Ovom 47-godišnjem avanturisti nisu strani susreti sa elitom, pa je tako upoznao osmogodišnjeg princa Džordža na kraljevskom događaju. 

Susret sa nepoznatim

Ber je bio gost na Kings Cup događaju princa Vilijama gde je započeo razgovor sa malim prestolonaslednikom. Iako Grils nije baš nameravao da ubedi princa Džordža da pojede insekta, bio je zapanjen kada je budući kralj ipak pristao da pokuša. Primetio je da je mali kraljević "veoma oprezan".

Pročitajte još: ČITANJE DLANA: Tri linije na koje treba da obratite pažnju, a koje će vam dati POGLED U BUDUĆNOST (FOTO)

Prilikom gostovanja u jutarnjem programu, voditeljka Suzan Rid je pripremila avanturistu: „Ohrabrili ste predsednika Obamu da pojede napola pojedenog lososa, takođe ste ohrabrili našeg budućeg kralja da pojede mrave, zar ne?“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by beargrylls (@gryllshome)

Grils je tada objasnio: „Pa, nisam baš hteo, mislim da smo radili nešto za događaj princa Vilijama, bili smo dole i kraljevska porodica je bila tamo. U stvari, majka vojvotkinje od Kembridža je rekla: „Hoćeš li da dođeš i samo pozdraviš princa Džordža, on je veliki obožavalac vaše avanturističke emisije“.

„I tako smo ćaskali, a on je bio ovde dole, i baš dok smo ćaskali, potok mrava je prošao preko njegovih stopala, i on i ja smo ih pogledali, on me je pogledao onim začuđeno raširenim očima, a ja sam rekao: Hajde, moramo da pojedemo jednu."

„I rekao je 'Oh, stvarno?' i mi smo jeli, i bila je privilegija dati budućem kralju njegovog prvog mrava, a oči su mu se zasvetlele kao kada ste u divljini i kada se suočite sa nekoliko strahove i oni ih savladaju, to je tako dobro za njega. Kakav mali heroj.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cam Brunner (@brunnercam)

Upitan kakvog je ukusa mrav, Grils je rekao: „Malo pikantnije, ali to je mravlja kiselina u stomaku i sve je vitamin C, u redu je."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas