· · Коментари: 0

ПРИВУЦИТЕ НОВАЦ: Савети које треба да послушате како би ваш новчаник увек био пун

Обратите пажњу на следеће савете

1677236871_Foto-Shutetrstock-novcanik.jpg
Фото: Схуттерсток

Уколико желите да привучете новац у свој живот, морате да пазите какав новчаник купујете. И никако не посежите за половним јер то зна да призове лошу енергију, посебно ако је претходни власник био лоша особа или му је новчаник често био неуредан, празан…

По неким веровањима, није нимало свеједно јесу ли новчанице у новчанику уредно сложене или згужване и немарно „нагуране“. Наиме, неуредан новчаник блокира проток позитивне енергије, а самим тиме уноси неред у ваше финансије. Зато, ако желите да вам новац „долази“ сам од себе, онда морате да га поштујете, преноси Атма.

Постоји још нешто на шта би требали припазити, а то је да у новчанику никада не носите рачуне! То, наиме, привлачи енергију плаћања у ваш живот и стално ћете морати да бацате новац за нешто.

Такође, у новчанику треба да држите само новац и банковне картице, све остало би било најбоље да носите у нечему другом. Важно је и да у њему имате увек мало више новца од планираног. То призива још боље финансије у ваш живот.

Међутим, стручњаци истичу да је још једна ствар поприлично битна када је у питању новчаник – а то је боја истог! Наиме, у зависности од елемента вашег хороскопског знака, треба да изаберете боју новчаника.

Црвена – за људе чији елемент је ватра или земља (код воде и метала има слабије деловање) – ова боја је од давнина позната по томе што привлачи богатство и обиље. Врло брзо неутрализује негативну енергију.

Тамно плава – за људе чији елемент је дрво или вода – ова боја симболизује обиље, а новчаник те боје не би требали имати људи рођени у елементу ватре или метала.

Црна – за људе чији елемент је дрво или вода – у новчанику такве боје би требали држати новац ако желе призвати благостање у свој живот.

Смеђа – за људе чији елемент је земља или метал – ова боја доноси богатство и најчешћа је међу новчаницима, али не би је требали имати људи рођени у елементу ватре или воде.

Зелена – за људе чији елемент је дрво или ватра – ова боја одличан је избор ако желите нови финансијски почетак, без обзира што се догађало у прошлости.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.