Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Провела је ноћ са мушкарцем, а онда је схватила да је ожењен: Уследила је БРУТАЛНА освета (ВИДЕО)

Када је схватила да је ожењен одлучила је да му се освети

1655627979_hejli.jpg
Фото: Тик Ток принтсцреен
Oglas

Млада Тик Токерка, одлучила је да се освети мушкарцу за кога је после проведене ноћи схватила да је ожењен.

Прочитајте још: Била је на стубу срама јер је ћерку родила у 66. години: Ево како данас изгледа најстарија породиља на свету (ФОТО)

Наиме, након што је отишла у купатило, Хејли је видела много женских ствари и тада је схватила у његовом стану живи женска особа.

Она је одлучила да на друштвеној мрежи подели читаву причу.

- Шта сам то учинила?! - стоји у опису видеа:

 

@инкедхалеy Wхат хаве И доне!!??? #соррy #тиндер #сингле #оопс #гетyохусбанд #цхеатер #хелп #wхокнеw #охно #оуттахере ♬ оригинал соунд - инкедхалеy

- Тако ми је жао, рекао је да живи сам -шапнула је у снимку.

 

@инкедхалеy И ТОЛД ТХЕ WИФЕ!!! #тиндернигхтмаре #тиндер #тиндерток #омг #wифе #цхеатер #цхеат #цонфронтинг #имсоррy #сад #хелп #схакинг #сцарy #фyп #форyоу #гоннателл #нотмyфаулт ♬ оригинал соунд - инкедхалеy

- Ја сам била ту, спавала сам с вашим супругом. Јако ми је жао, нисам знала да је ожењен - рекла је Хејли, а целу ситуацију коју је снимала на Тик Току поделила је  и са супругом мушкарца са којим је спавала, да ствар буде још невероватнија, Џеј, преверена жена пристала је да сними видео са Хејли, али је окренута леђима, а онда су две преварене жене, откриле и ток догађаја:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas