Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
несвакидашње

Супруг је ПРЕВАРИО, ово је њена ОСВЕТА, а нису ПАПИРИ ЗА РАЗВОД: Мало људи ју је подржало (ФОТО)

Супруг ју је преварио, али да ли је ово довољна лекција?

1601366944_Capture.JPG
Фото: Реддит
Oglas

На Реддиту је недавно осванула фотографија мушкарца одевеног као девојчица, а иза свега се крије освета. Он је преварио своју супругу, а уместо папира за развод она је тражила од њега да се обуче као девојчица, да све забележе фотографијом и поделе на друштвеним мрежама – како би га понизила онако као што је он понизио њу својим чином.

Уза све то, натерала га је да вози ружичасти бицикл по насељу у ком живе, с натписом који објашњава ситуацију и моли пролазнике да га фотографишу.

Жена која стоји иза свега објавила је све на Фацебооку и написала: 

Прочитајте још: Зашто углавном НОЋУ КУПУЈЕМО преко ИНТЕРНЕТА?

-  Да ли сте икада хтели да се осветите супругу како бисте били једнаки? Мене је мој преварио, а уместо развода склопили смо договор. Једном недељно мора да носи најгори могући оутфит. Да ли мислите да је научио лекцију?

Фото: Реддит

Када је фотографија осванула на Реддиту, почели су да пристижу разни коментари, али мало је оних који је подржавају – људи јој углавном саветују да тражи развод.

Прочитајте још: Како изгледа када се ИЗЛИЈЕ 50000 ЛИТРА ВИНА: Снимак из ШПАНИЈЕ обилази друштвене мреже (ВИДЕО)

- Једино што је научио јесте то да може и даље да вара ако су овако благе последице. Уз то, таквим аутфитима се скрива, па се и не види о коме је реч - написала је једна особа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas