Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

ОСВЕТА се увек сервира хладна: Генијални ПЛАН жене коју је муж преварио, па избацио из куће

Жена која је одушевила цео свет својим поступком

1659691636_woman-228178_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ова жена је доказала да је освета најбоља када се сервира хладна. Она је деценијама живела у наизглед идиличном браку у коме су она и муж добили и двоје деце. Није била забринта ни када је њен супруг добио нову секретарицу која је била веоам лепа и деценијама млађа од ње. Посао је највише окупирао њеног мужа, а она је већ увелико била спремна да се носи са изазовима које он са собом носи. Млада секретарица би пак била видно нељубазна кад би се супруга власника фирме појавила, али ова госпођа је то приписивала њеним годинама и неискуству, можда чак и љубомори. Ономе што је уследило није се надала ни у најлуђим сновима. 

Њен муж је после свега пар месеци рекао да се заљубио у млађану секретарицу и не само што жели моментални развод, већ и да му ускоро бивша жена напусти кућу и то у року од 3 дана. 

Није знала шта ју је снашло. Цео један дан није била у могућности ни да почне да се пакује, поготово јер је муж рекао да његова нова девојка прво мора да дође до куће и да одлучи шта његова жена сме да понесе, а шта не. Деца су већ била на школовању у иностранству, па га ни она нису претерано бринула. 

- Пошто сам цео један дан преплакала у буквалном смислу речи и мислила да ће ми срце просто пући од туге, следећег дана сам решила да ми последња 2 дана у кући буду незаборавна, али колико мени, толико и њима -

Тако је госпођа ноћ пред селидбу максимално искористила. Јела је шкапме уз кавијар, пила најскупље вино које су плански оставили за специјалне прилике и слушала музику. Она је у међувремену шетала по кући како би упила све њене појединости, али и напунила остатком од шкампа и морских плодова сваку гарнишну за завесе у свом ускоро бившем дому. Ова дама је ишла од собе до собе и успешно скидала гарнишне пунећи их морским плодовима и потом их враћала на место са све завесама. На то јој је отишло највише времена, па није спаковала све што је желела, али није жалила. Сутрадан ће се у њен дом који је кућила заједно са њим уселити нека нова много млађа и лепша жена од ње.

Прочитајте још: Смрт Мерилин Монро и након 40 година је МИСТЕРИЈА: Органи уништени током обдукције, говорило се да је починила самоубиство таблетама, које нису пронађене у желуцу

Голупчићи су уживали у свим благодетима дома укључујући и ђакузи, базен и вински подрум. Ипак, недељу дана касније неподношљив смрад почео је да се шири целом кућом, а нова газдарица није била благонаклона према томе. Кућа је очишћена од пода до плафона, али смрад се и даље ширио. Баштовани и собарице су почели да дају отказ. Пар је био суочен са неминовновшу да вилу дају на продају. 

Кућа је беспрекорно изгледала, али нико од купаца није био превише инпресиониран будући да се смрад још из дворишта осећао. Агенти за некретнине су на крају дигли руке од понуде.

Бивша госпођа се јавила мужу са којим развод још није окончан и изразила носталгију због претходног дома у коме је провела толике године, а који се нажалост продаје. Питала је може ли она да откупи кућу пошто јој је прирасла срцу, али испод тржишне цене како би смањила цену коју тражи бракоразводном парницом. Њен бивши супруг када је чуо одмах ју је условио да уговор потпише исте вечери да се не би предомислила. Ова жена је тако купила вилу за 1/10 њене праве цене. Њен бувши муж се са тазе младом девојком потрудио да јој ништа у њој не остави. Понели су у нови дом све, укључујући и гарнишне.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas