Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
расположење

Решења за забринутост: Пробајте три начина за промену тока мисли

Забринусто није тако ретка појава

1656250772_woman-1854443_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Кроз живот се суочавамо са разним бригама, а временом схватимо да су многе од њих биле неосноване. Бринемо о стварима које се још нису догодиле, али и о онима из прошлости - бринемо због онога што се не може променити. Забринутост доноси осећај немира, стрепње, угрожава животну радост и спречава вас да напредујете.

Решење за забринутост

Сваку изазовну ситуацију посматрајте као шансу за раст 

Освестите да то што се бринете неће ништа решити, већ ће само додатно закомпликовати ствари. Подсетите се неких старих проблема - већина њих вам сада изгледају смешно, зар не? Када се догоди неки изазов, уместо да бринете размислите - шта из ове ситуације могу да научим и применим.

Прочитајте још: Шта ваша ШОЉА за кафу може рећи о вашем карактеру? (ФОТО)

Промените ток негативних мисли у позитивне

Чим примените да вас бриге "нападају" кроз негативне мисли, затворите очи, дубоко удахните, избројте у себи од 5 до један полако, а онда ођедном замислите нешто лепо и позитивно. Када се фокусирате на добре ставри, схватићете да у животу има пуно више онога што је светло и вредно ваше пажње.

Ограничите изложеност негативним утицајима

Пазите какве информације упијате, избагавјате негативне вести, токсичне људе, енергетске вампире, негативне ставове... Ово само може донети фрустрацију, бригу и нервозу. Окружите се позитивним људима, пточитајте неколико лепих страница књиге, слушајте омиљену музику, постоји тако пуно дивних начина да у себи пробудите позитивну страну.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas