Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сањали сте да носите ВЕНЧАНИЦУ? Од детаља зависи порука коју вам подсвест

У појединим случајевима венчаница у сну може представљати и упозорење

1686748041_shutterstock_565530538.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Некада нам снови доносе олакшање, а некада се пробудимо напети и са стрепњом. А шта значи када сањате венчаницу?

Њено опште значење је добро и то је преданост, међутим, овај симбол има различита значења у зависности од контекста у ком сте је сањали.

Ако удата жена сања себе у венчаници, то значи да се савршено разуме са својим партнером. Сан указује да ће између супружника завладати предивна романтична атмосфера.

Ако слободна жена сања себе у венчаници, сановник указује да ће ускоро упознати своју сродну душу и да ће започети романтичну везу. Такође, венчаница у сновима може предвиђати срећну породичну будућност.

Ако сте сањали да сте видели венчаницу у излогу, стићи ће вам неки драгоцен поклон.

Уколико ваша пријатељица носи венчаницу, очекујте неке добре вести.

Венчаница је у сну уништена

Овај сан нема добро значење. Уништена венчаница може представљати дубоке страхове које можда осећате покушавајући да се посветите некоме. Може бити и предосећај будућих догађаја који ће спречити да се догоди ваш савршен дан.

Венчаница вам је превелика

Можда је време да преиспитате свој избор. Желећете пажљиво да размислите о другим аспектима и детаљима пре доношења било какве коначне одлуке.

Венчаница вам је премала

У сну носите венчаницу која вам је кратка, то значи да обраћате превише пажње на то како вас други виде. Уопштено говорећи, уска хаљина може указивати да се више него што је потребно фокусирате на изглед уместо на унутрашњу лепоту.

Венчаница је црна

Ово је сан упозорења! Сан о црној венчаници је знак који вас упозорава да размислите о својој одлуци и преузмете одговорност за последице сваког избора. Највероватније осећате притисак у некој области живота, што може утицати на то колико важности придајете одређеним одлукама, али може и указивати на страх од нечег конкретног.

Црвена венчаница у сну

Ни ово није добар сан. Сањати црвену венчаницу представља негативне намере које покрећу трајни избор. Лагање, варање или застрашивање других да би се нешто урадило заувек. Црвена венчаница може бити и знак да се осећате заглављено прихватајући негативну ситуацију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas