Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сцена из цртаног филма "Том и Џери" која је растужила људе свих узраста: Иза ње се крије велика туга

Једна сцена из култног цртаног филма има веома дубоко значење

1699543459_1676015933_Untitled.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ WБ Кидс
Oglas

Култни цртани филм "Том и Џери" обележио је детињство многих током седамдесет година емитовања.

У епизоди “Хеавенлy Пусс” Том привремено посећује врата раја након што је задобио повреду током борбе с мишем Џеријем. Златне покретне степенице воде га до врата пред којима мачке стоје у реду како би се укрцале на воз – Хеавенлy Еxпресс, преноси Аваз.

 

Пред кондуктером воза, мачком који их пропушта на воз, појави се мокра врећа која скакуће, а на врху је завезана узицом. Из ње затим изађу три прекрасна мачића Флуф, Пуф и Муф, отресајући воду се себе, што имплицира да их је неко намерно удавио.

Гледајући у мачиће, кондуктер с негодовањем каже “шта неки људи све неће урадити” те пропушта мачиће у воз.

“Били смо премлади да бисмо ово разумели”, пише уз видео који је расплакао многе, а бројни фанови писали су како су тек сада приметили колику тежину има та сцена.

“Сећам се ове епизоде. Био сам клинац и нисам ништа схватио. Wоw”, “Тако је болно знати да толико слатких животиња никад ни не добије прилику за живот” и “Мислим да ми то као детету не би имало смисла. Сад кад поново гледам, растужио сам се”, само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas