Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли знате како се заправо зову Том и Џери? Многима омиљени цртани из детињства

Уз цртани филм Том и Џери одрастале су многе генерације.

1637656584_shutterstock_1291137937.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ова анимирана серија без дијалога настала је сада већ давне 1940. У међувремену је доживела већи број телевизијских реинкарнација, а током година је снимљено и неколико дугометражних остварењима о авантурама популарног мачка и миша, укључујући и филм из ове године, о коме смо више причали овде.

Занимљиво је, међутим, да Том и Џери нису права имена ових анимираних ликова. Наиме, у новој видео игри МултиВерсус, пише да је пуно име Тома „Томас Џаспер Мачак старији“, док се Џери стварно зове „Џералд Џинкс Миш“. Том и Џери су дакле само надимци овог мачка и миша.

Прочитајте још: Откријте ТАЈНУ вашег карактера и живота: Које вас је ДРВО највише привукло? (ФОТО)

Фанови ових цртаних јунака на Твитеру били су веома збуњени када су сазнали ову информацију, па се један од њих запитао: „Ако у имену мачка Тома стоји да је ‘старији’ где су онда његова деца?“

Према наводима сајта ЦНЕТ, када је цртани Том и Џери први пут дебитовао на телевизији пре осам деценија, његови главни ликови су се звали Џаспер и Џинкс, што су сада њихова средња имена у горепоменутој видео игри. Иза игре МултиВерсус стоје компаније Плаyер Фирст Гамес и Wарнер Брос Интерацтиве Ентертаинмент, а њен излазак је најављен за 2022. годину.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas