Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сигнали које нам шаље подсвест: Шта значи када у сну осетимо бол, љубомору, страх или глад?

Изузетно је битно шта осећамо у сну јер то може бити сигнал који нам шаље наша подсвест

1655823803_pexels-andrea-piacquadio-3807760.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Фројд и Јунг су огромну пажњу посвећивали сновима. Некада могу бити конфузни или изгледати банално, али поједини снови могу указивати на стање наше подсвести. По мишљењу неких стручњака, изузетно је важно шта осећамо у сновима.

Бол

Ако у сну осећате бол то може бити упозорење да сте превише строги према себи у одређеној ситуацији која није била у вашој моћи.

Прочитајте још: Како да вас људи ВИШЕ ПОШТУЈУ: Ових седам трикова могу да промене слику о вама

Чежња

Поједини стручњаци сматрају да, уколико у сновима осећате чежњу према одређеној особи, то представља важан знак. Наиме, то значи да ћете поново пронаћи радост и задовољство са својим садашњим партнером. Ако сте сами, то би могло значити да би се ваш тренутни љубавни статус могао променити.

Фрустрација

Снови у којима нас прати осећај фрустрираности може значити да имамо проблема са суочавањем са неки ситуацијама у реалном животу. Такав сан може бити и одраз забринутости да ваш живот не иде у правцу у ком сте желели. Ако осетите нервозу у сну то може бити сигнал да колеге на послу које сматрате супарницима раде против вас.

Глад

Када у сну осетите глад то може бити знак да се осећате празно и да се у неким аспектима живота осећате неиспуњено. Можда вам недостаје љубав, поштовање, секс, новац, моћ или нешто за чим дуже време чезнете.

Прочитајте још: Како се пише: ПОПОДНЕ или ПО ПОДНЕ? Недоумица која мучи многе

Љубомора

Љубомора коју осећате у сну, може значити да сте на јави забринути око нечега. Могуће је да вас нешто јако брине на приватном или пословном плану што се одражава на снове. Може значити и да немате довољно самопоздања и да никада нисте потпуно задовољни вештинама, знањем или умећем које сте показали.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas