Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сличност са ИРИНОМ ШАЈК је невероватна: Овако данас изгледа НАЈЛЕПША ДЕВОЈЧИЦА на свету (ФОТО)

Шта ради и како данас изгледа најлепша девојчица на свету?

1659002639_najlepsa-devojcicapts.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/кнyазева.анастасиyа.оффициал0
Oglas

Анастасија Књазева једна је од најлепших девојчица на свету. Девојчица је моделингом почела да се бави са непуне 3 године, а највећу популарност достигла је са својих 5 година када је 2017. године проглашена за најлепшу девојчицу света.

Због својих крупних плавих очију и харизме која је краси, нико ко ју је упознао није остао равнодушан. Фотографи и људи из света моделинга који су имали прилике да сарађују са овом прелепом девојчицом говорили су да је њена природност и спонтаност оно што је чини још лепшом, ако је то икако могуће. Сви су волели да буду у њеном друштву, како пословно тако и приватно.

 

Девојчица је потписала уговоре са многим познатим бренодвима, снимала је филмове, чак и имала улогу водитељке у дечијим емисијама. Међутим, њу популарност није занимала те није ни била свесна своје славе. Она се на врхунцу популарности понашала природно и приземно као и сва друга деца.

 

Већина људи је већ тада била сигурна да ће Анастасија имати успешну каријеру како због изгледа и харизме тако и због невероватне случности са Ирином Шајк.

 

Девојчица није само лепа као лутка, већ је и невероватно талентована за певање и плес, а ни школу не запоставља. То што је постигла невероватан успех јако млада, не спречава је да буде одличан ђак.

Прочитајте још: Уклета КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА: Позната по страшним судбинама, прељубама и трагедијама (ФОТО)

Њен Инстаграм профил данас броји преко милион пратилаца а многи се питају да ли ће девојчица изградити каријеру попут Ирине Шајк, као што су јој стручњаци из света моделинга предвиђали.

Оно што можемо да тврдимо је да је ова прелепа млада Рускиња све лепша и лепша.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas