· · Коментари: 0
СМЕШНО

Сликала се за возачку дозволу, а онда је доживела ШОК када је угледала фотографију (ФОТО)

Грешке се догађају, али да ли је овако нешто реално

1597315112_New-Project.jpg
Фото: Фацебоок Принтсцреен /Јаде Додд

Иако често на фотографијама за лична документа испадамо као да нисмо ми на њима, ова млада жена није могла ни да сања, шта ће јој се догодити, када је сва радосна отишла да се фотографише за возачку дозволу.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Да ли је правилно "ВИТЕЗИ" или "ВИТЕЗОВИ"?

Наиме, Џејд Дод отишла је да продужи своју возачку дозволу, али када јој је иста стигла на кућну адресу, није могла да поверује шта види на слици.

Уместо њене фотографије, стајала је само празна столица

- Отишла сам у полицију и показала какву сам возачку дозволу добила. Жена на шалтеру се збунила и рекла да мора да поразговара са својим шефом. Очигледно је ово ситуација која се не догађа често - рекла је Џејд за ЦНН и додала да је слику столице добила, јер је задња фотографија тако усликана.

Након што је попричала са шефом, случај је убрзо решен. Она се није превише изнервирала, већ јој је читава ситуација била смешна:

Прочитајте још: Срби, данас се молимо за опрост ГРЕХОВА! Ево које обичаје доноси данашњи празник Преподобног Василија исповедника

 

- Мој шеф мисли да је то пресмешно. Била сам на послу у петак, а он је показао на столицу испред врата канцеларије и нашалио се како је мислио да сам то ја па ме и поздравио - додала је, а фотографију своје возачке је поделила и путем друштвене мреже, како би развеселила своје пријатеље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.