Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СМРТ МОДЕЛА И ИНФЛУЕНСЕРА ШОКИРАЛА СВЕТ: Имао је само 35 година, а ТРАГИЧНО је завршио! (ФОТО)

Деловало је да је имао све...

1679053099_Influenser-naslov.png
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстагам принтсцреен иамјеффтхомас
Oglas

Манекен Џеф Томас, који је био чест гост на многим гламурозним догађајима са познатим личностима, преминуо је, и оставио свет у неверици.
Власти су откриле Томасово тело у стамбеном насељу у Мајамију, а сведоци тврде да је скочио са балкона, наводи се у Неw YоркПосту.

Иако је обдукција завршена, званичници за сада нису открили званичан узрок смрти. Међутим, сумња се на самоубиство, наводи агенција. Томас је био познат у свету манекенства, а појављивао се на ревијама познатих брендова, часописима и рекламама.

Рођен је на Флориди, а био је и оснивач и директор консултантске куће за савремну уметност.
Био је фитнес ентузијаста и веома активан на Инстаграму, где је као самопроглашен ''поносни отац пса'' и ''будући ватрогасац'', често постављао слике своје савршене физиономије. 


Након вести о његовој смрти, многи из света моделинга исказали су неверицу и тугу:

'' Никада не знамо кроз шта људи заиста пролазе. Искористићу ово као подсетник да упитам људе како су, чак и више онда када делују срећно споља. Почивај у миру Џеф'', написао је један од његових познаника.

СОС Телефон за превенцију самоубиства 

Национална СОС линија за превенцију самоубиста доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести ''Др Лаза Лазаервић''. На располагању вам ј етим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружају подршку и пмоћ, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства. Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број:

0800/309-309, опција 1.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas