Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА КАФА КОЈУ ПИЈЕТЕ ГОВОРИ О ВАМА:Једни су авантуристи а други мало мање

Постоји разлика између оних који преферирају црну кафу без шећера и оних који уживају у напитку обогаћеном млеком, чоколадом и шлагом

1712584640_shutterstock_1049157986.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Омиљени напитак може бити попут омиљене боје, слаткиша или пића - сви они одају ваш карактер. Постоји разлика између оних који преферирају црну кафу без шећера и оних који уживају у напитку обогаћеном млеком, чоколадом и шлагом. То су сигнали нашег става према животу, објашњава психолог. Ево шта ваша омиљена кафа говори о вама:

Еспресо


Људи који воле еспресо обично су особе снажног карактера, сигурне у себе и спремне да јасно изразе своје жеље. Често су и склони авантурама, а можете их упоредити с љубитељима јаких алкохолних пића попут вискија или рума. То су појединци који се не устручавају да изразе своје мишљење и обично су врло отворени.

 
Црна кафа


Ова кафа је популарна међу људима сличних онима који воле еспресо, али у блажем облику. Особе које преферирају црну кафу често су одлучне и предузимљиве, али и естетски освешћене јер је нискокалорична. Поред тога, користе тренутке уз кафу како би одмориле, планирале и прикупиле енергију.

Капућино


Људи који наручују капућино обично су мање склони авантурама од љубитеља еспреса. Склони су откривању нових вештина и посећивању нових места. Обично су отворени, либерални и увек насмејани.

Бела кафа


Ако преферирате турску кафу са млеком, вероватно сматрате да сте софистициранији од других. Склони сте да будете тврдоглави и не устручавате се да то јасно покажете, због чега можда нисте омиљени у друштву.

Ало

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas