· · Коментари: 0
ТЕСТ

Шта вам говори ИНТУИЦИЈА: Који вас је ЛЕПТИР прво привукао?

Решите овај занмљив тест личности, и можете открити доста о својој интуицији.

1632240416_leptiri.png
Фото: Принтскрин

Лептир има велику симболику - данас представља ново рођење, и верује се да доноси срећу, а у древној митологији представљао је симбол људске душе.

На основу тога који вам је лептир са слике прво привукао пажњу, можете открити доста тога о свом животу - шта вас покреће, а шта вас ограничава?

Прочитајте још: Шта сте прво видели на овој слици откиће вам шта се налази у вашем СРЦУ

Погледајте слику и у тексту испод потражите објашњење за број лептира који вам је привукао пажњу.

Фото: Принтскрин

Лептир број 1

Људи који су изабрали овог лептира тешко се ослобађају неких принципа или наметнутих ограничења. Такође, не могу лако да изразе своје мисли и осећања, и лоше прихватају критике других људи. Саветује вам се да више радите на свом самопоуздању.

Лептир број 2

Ако сте изабрали лептира под бројем два, то је знак да летите између две ватре. Пред вама је тежак избор. Често су вам мисли помешане и не можете лако да донесете одлуке. Успоставите конекцију са унутрашњим гласом, повежите се и јачајте интуицију, јер имате велику снагу мудрости у себи.

Лептир број 3

Уколико вам је пажњу привукао лептир под пројем три, то значи да вам је врловажан положај и стабилност, али никако се не усуђујете да изађете из зоне комфора. Плашите се промена и то вас спречава да искористите све своје потенцијалеи способности. Отворите се за промене јер су кључне за ваш развој и напредовање на свим животним пољима. Песимизам треба да замените оптимизмом.

Лептир број 4

Овај лептир означава да се стално враћате у прошлост и подсећате се својих грешака. У вама су скривене тајне, али и многа потиснута осећања. Живот у прошлости вас спутава да будете срећни у садшњости и напредни у будућности. Због тога треба да оставите прошлост иза себе, а своје грешке прихватите као важне лекције и искуство које вам може помоћи у даљем решавању изазова.

Лептир број 5

Овај лептир симболизује затвореност. Иако тешко показујете осећања, ваше срце је пуно љубави. Због тога треба да се охрабрите и да отворите срце за нову љубав. Избаците из себе сва негативна осећања, јер ћете једино на тај начин "дисати пуним плућима".

Лептир број 6

Ако сте изабрали лептира под бројем шест, то је знак да сте креативна душа која има склоност ка уметности и естетској лепоти. Често наилазите на неразумевање, али то вас не спречава да наставите да живите на свој начин. Останите аутентични, баш такви какви јесте, јер у томе је кључ ваше среће.

Лептир број 7

Овај лептир означава истину, која за вас има највећу вредност. С друге стране, склони сте критици, па често критикујете и себе и друге. Претерана самокритика може угрозити ваше самопоуздање, па се препоручује да у комуникацији са другима, као и са самим собом покушате да будете нежнији.

Лептир број 8

Уколико вам је пажњу привукао лептир под бројем осам, ви сте перфекциониста. Врло лако се разочарате ако не постигнете идеал. Немојте се оптерећивати, већ будите поносни на себе и на своја лична достигнућа.

Лептир број 9

Лептир број девет симболизује контролу. Ако вам је он запао зан око, онда сте ви особа која се јако труди да  контролише све око себе. Међутим, у животу постоје многе ствари које су ван ваше контроле и то може да вас исфрустрира.. Отпустите бригу и фокусирајте се само на ставри које заиста можете да промените.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.