Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАКИТ

Шта значи ако носите ПРСТЕН НА ПАЛЦУ? Тумачење за сваки прст!

Ево шта ваша подсвест поручује околини уз помоћ прстена.

1629286749_Depositphotos_138130898_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Приликом одабира накита можемо открити много о нашој личности. Међутим, оно што је најважније је како носите ове комаде. Прсти на којима се држе прстенови могу открити много о томе каква сте особа и каквог сте карактера.

Прочитајте још: ЗНАЧЕЊЕ БОЈА: Ево шта ваша омиљена боја говори о вама!

Пет позиција

1. Палац

У старој Грчкој палац је био повезан са мушким достојанством и мушком моћи. То је био главни разлог зашто је прстен био на краљевском палцу. Данас се прича да су они који носе прстен на палцу људи који покушавају да буду сигурни у сваку ситуацију. Ова карактеристика се односи на мушкарце. Што се тиче жена, ношење прстена на палцу могло би указивати на то да имају неке мушке карактеристике, попут упорности и тврдоглавости. С друге стране, то би могло сигнализирати несигурност или незадовољство интимним аспектима живота.

2. Кажипрст 

Ношен посебно у десној руци, показује жељу за моћи. Они су такође симбол карактерних особина попут дискреције. Што се тиче значаја прстена који се носи у левој руци, можемо говорити о симболима као што су жеља да покушате да будете оно што нисте, мегаломанија и склоност ка хистерији.

3. Средњи прст 

Средњи прст је савршено место за ношење прстена који желите да похвалите. Многи психолози верују да у тим случајевима носилац прстена жели да покаже свој накит и себе као особу.

4. Домали прст 

Као што већ знате, значење прстена на домалом потврђује ваш статус. Према веровању старих Египћана, постоји живац који почиње од домалог прста, до срца, зато је традиција да се прстен носи на овом прсту. Оне даме које нису удате и носе прстење на домалом показују да у подсвести желе да што пре промене свој статус покушавајући да убеде оне око себе да су добро.

5. Мали прст

Ово је обележје изузетних људи. То је симбол уметничког и креативног карактера, који има квалитете као што су елоквентност и моћ убеђења. Прстење које се носи на малом прсту такође даје знаке инвентивности. Такође се верује да они који носе прстен на малом прсту знају да се носе са тешким људима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas