Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта значи сањати БРОЈЕВЕ? Имају специфично значење и јаку симболику

Коју поруку овакви снови желе да вам пошаљу?

1694433984_Foto-Shutterstock-san.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Постоје многи начини на који бројеви могу да се манифестују у вашим сновима.

Можда ц́ете приметити бројеве који за вас имају специфично значење у облику нумеричких цифара или можете ћете уочити обрасце или низове бројева који се понављају и питати се шта они могу да значе у вашем животу.

Када сањате овакве снове, сасвим је природно да се питате да ли они покушавају да вам нешто кажу - да ли шаљу поруку или чак упозорење? Човек у проучавању снове и тумачењу њихових значења може да пронађе многа објашњења, одговоре, па чак и утеху.

Од појаве одређених датумима, до бројева који се исписују на небу или се понављању, према писању "Дреам Цхрист", ово су само неки од тумачења шта вам такви снови поручују.

Сан о парним бројевима

Ако сте сањали парне бројеве, морате да знате да морате добро да се концентришете, јер вас очекује ситуација у којој ћете морати да направите избор. Али то се ту проблем не зауставља, јер такође морати да покажете став у будуц́им приликама. Покушајте да поступите мудро да бисте донели исправну одлуку.

Сан о непарним бројевима

Овај сан поручује да је ситуација мало лакша него кад сањате парне бројеве. То је зато што снове можемо разумети као променљиве циклусе који ц́е се десити у вашем животу. У овом случају ваши изгледи су одлични, уз неке добре помаке.

У сну сте видели број телефона

Сан о телефонском број доноси вести које нису превише охрабрујуц́е, иако има и позитивну перспективу. Постоје велике шансе да ћете ускоро упознати некога кога највише волите и ко ће вам донети добре вести које стижу.

Бројеви у сну се понављају

Ако сте сањали бројеве који долазе и долазе, схватите да у вашем животу постоје неке нерешене ситуације вец́ дуже време, али да их ви и даље игноришете. Ако је тако, требало би да покушате да пратите своју интуицију и да поступате мудро.

Сан о римским бројевима

Ако сте сањали римске бројеве, морате да знате да вас чекају лоше вести и незгодан финансијски период. Припремите се за оно што се дешава, и приштедите колико год можете.

Сањали сте срец́ан броју

Долази ново време. Али крај ономе што вас је довело довде. Зато се концентришите на овај тренутак, останите мирни и дубоко удахнуте, јер ц́е се на крају појавити нове узбудљиве прилике.

Сан о бројевима у низу

Ако сте сањали серијске бројеве - будите веома опрезни. Такође, будите и свеснији свог свакодневног живота, посебно када доносите суштинске одлуке, јер оне могу да имају значајан утицај на ваш живот.

Снови о појединачним бројевима

Број 1: Дошло је време да тражите нове изазове, промените фокус и поставите нове циљеве. То се односи и на старе жеље по којима нисте поступили.

Број 2: Постоје јаки докази да ц́е се појавити значајно партнерство или чак велика љубав. Али морате да знате да свака нова прича има свој ток, зато добро размислите пре него што донесете одлуку.

Број 3: Ваш начин размишљања је пун креативности. Обавезно искористите тренутак и уложите сав свој потенцијал.

Број 4: Универзум вам шаље мир. У идеалном случају, уживац́ете у позитивној енергији људи око вас.Број 5: Осим што показује да је ваша интуиција добро избрушена, сан указује и да сте расположени и за везе уопште. Налазите се у тренутку радости и достигнуц́а.

Број 6: Време је да кренете у новом правцу. Можете да истражите нове могуц́ности у послу или вези, али се пазите да не донесете исхитрене одлуке.

Број 7: Ако сте се тешко борили да постигнете равнотежу у свом животу, знајте да је крај близу. Овај број показује да сте довољно јаки да донесете најбољу одлуку и натерац́е вас да направите прави избор.

Број 8:  Нешто вам смета. То може да буде нешто из прошлости у чему нисте били искрени према себи или својим вољенима.

Број 9: Имаћете пуно енергије да остварите своје снове. Такође, врло је вероватно да ц́ете поставити нове циљеве, зато одвојите време да постигнете велике ствари.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas